AcasăSOCIALŞoc pentru un bărbat din Suceava. Ce a găsit în sendvişul cumpărat...

Şoc pentru un bărbat din Suceava. Ce a găsit în sendvişul cumpărat de la un fast-food: „Mi s-a întors stomacul pe dos”

mancarea otet

Un bărbat din Suceava a vrut să mănânce un sendviş simplu, la un fast-food din oraş. Doar că foamea l-a dus către o experienţă de neuitat. Una neplăcută.

Chiar înainte să muşte, a observat ceva ciudat. A urmat o ceartă cu personalul localului.

A găsit un melc în sendviş

Bărbatul a reclamat faptul că a găsit un melc în sendviş.

Am intrat să mănânc un sendviș, îmi era foame. Am intrat, am stat la rând, am fost servit cu un sendviș, m-am așezat imediat la masă. Am desfăcut sendvișul, cum am luat prima gură, exact de sub sendviș, un melc viu, care și mișca acolo.

Imediat am luat tava și m-am dus la ghișeu. Am întrebat ce reprezintă melcul ăla acolo, de mi l-ați pus aici. A dispărut tava imediat. Mi-a adus alt meniu.

Le-am spus că nu mai pot să mănânc, că mi s-a întors stomacul pe dos, dați-mi banii înapoi. Nu au vrut să mi-i dea”, a declarat suceveanul pentru intermediatv.ro.

A făcut reclamaţie la ANPC

Nervos, clientul s-a îndreptat către ANPC.

„Am depus plângere la OPC. Nu am nicio pretenție. Vreau să știe lumea, să afle ce se întâmplă acolo, să nu pățească și alții ca mine”, a mai spus bărbatul.

author avatar
Andreea Vlad
786 afisari

11 COMENTARII

  1. In filmele ,,American Pie” la care toti romanii se uitau pina-n anii 90 si dupa era un tip care-si pune penisu intre doua felii de paine cu rosie si o frunza salata, la un loc cu sandvishurile normale pe o tava la nivelul soldurilor. La un moment il ia pe ala o duamna si tot tragea de el da nu putea sa-l ia de pe tava…Vreau sa-ti ofer un sandvish de genul Andreea , ce zici?

  2. Pune ,ba, nevasta sa iti faca mancare ,prostane,tu esti la munca si ea isi dezveleste cracii cine stie pe unde.Ca prosti mai sunteti.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger