AcasăNewsA fost cutremur, luni la prânz, în România! Ce magnitudine a avut...

A fost cutremur, luni la prânz, în România! Ce magnitudine a avut seismul din zona Vrancea și la ce adâncime s-a produs

Cutremur în România, duminică dimineață. Ce magnitudine a avut / S-a produs la doar 13 km adâncime

Un cutremur a fost înregistrat, luni, 6 martie, în zona seismică Vrancea.

Conform datelor făcute publice de Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Pământului, cutremurul s-a produs luni la ora 12:34, în zona seismică Vrancea – Buzău. Seismul, unul slab, a avut 3,2 grade pe Richter – indică sursa citată. Și s-a produs la 140 de kilometri adâncime, conform anunțului specialiștilor.

Potrivit sursei menționate, cutremurul de luni s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 59km E de Brașov, 68km N de Ploiești, 122km N de București, 124km S de Bacău, 131km V de Brăila, 133km V de Galați, 137km NE de Pitești, 173km E de Sibiu, 186km N de Ruse, 207km SV de Iași.

A fost cutremur și vineri în zona seismică Vrancea – Buzău

Nu este singurul cutremur de peste 3 grade ce a avut loc recent în România. Potrivit infp.ro, în 5 martie, la ora 00:55, un cutremur slab, cu magnitudinea ml 3.8, s-a produs în OlteniaGorj. Seismul s-a produs la 11 kilometri adâncime.

Un alt cutremur, de 3 grade, s-a produs în dimineața zilei de sâmbătă, 4 martie, la ora 08:18, în zona seismică Vrancea – județul Covasna, la adâncimea de 61 kilometri, conform aceleiași surse. Iar vineri, 3 martie, la ora 12:34, avusese loc, în zona seismică Vrancea – Buzău, un cutremur slab, de 3,3 grade. Seismul s-a produs la 120 de kilometri adâncime.

405 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger