AcasăNewsCutremur în România, marți dimineață. Ce magnitudine a avut seismul din 24...

Cutremur în România, marți dimineață. Ce magnitudine a avut seismul din 24 ianuarie

cutremurRomânia, lovită de un cutremur cu o magnitudine periculoasă! A urmat şi o replică

A fost cutremur, marți dimineață, în România.

Cutremurul s-a produs la ora 07:42, în zona seismică Vrancea – Buzău, la adâncimea de 115 kilometri, potrivit Institutului Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Pământului. Seismul a avut 3,6 grade pe scara Richter, fiind considerat de către specialiști un cutremur slab.

Cutremurul de marți dimineață s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 69km E de Brașov, 77km NE de Ploiești, 116km S de Bacău, 122km V de Brăila, 123km V de Galați, 129km N de București, 149km NE de Pitești, 183km E de Sibiu, 194km N de Ruse, 197km SV de Iași.

În decursul acestei prime luni ale anului, în țară au avut loc mai multe cutremure, slabe ca intensitate. Cel mai recent seism a fost înregistrat în seara zilei de 23 ianuarie, la ora 22:01. Cutremurul – unul de suprafață – a avut loc în Oltenia- Gorj, a avut 2,8 grade și s-a produs la adâncimea de 8 kilometri.

În cursul zilei de 5 ianuarie, la ora 13:14, în județul Vrancea s-a produs un cutremur slab, de 3,3 grade, produs la adâncimea de 136 kilometri.

522 afisari

4 COMENTARII

  1. Cred ca s-a rasucit Alexandru I.Cuza in mormant cand a vazut ce succesori are…ce tradatori de tara…

  2. Chiar de Ziua Unirii ?! Ăsta e avertisment de la Doamne Doamne!!! Oare pregătesc anticrestinii de la conducere ceva anticrestinesc ?! Tot ce se poate…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger