AcasăSOCIALAlexandru Arșinel a ajuns din nou în spital! Actorul a fost internat

Alexandru Arșinel a ajuns din nou în spital! Actorul a fost internat

alexandru arsinelFirma de pompe funebre care s-a ocupat de înmormântarea lui Alexandru Arșinel își face reclamă pe seama actorului. Ce mesaj macabru a postat pe contul de socializare

Actorul în vârstă de 83 de ani a avut din nou nevoie de îngrijiri medicale. Nu e prima dată, în ultimele luni, când se află că Alexandru Arșinel a ajuns la spital.

De această dată, actorul este internat la Spitalul Universitar din București, anunță marți, 20 septembrie, Antena 3. Fiul artistului ar fi fost cel care l-a dus pe Alexandru Arșinel la spital, motivul reprezentându-l unele escare pe care actorul le-ar avea. Acestea sunt probleme la nivelul pielii care apar, de obicei, în cazul persoanelor care ajung să stea foarte mult timp la pat.

A fost internat și la Fundeni

Nu e prima oară, din păcate, când Alexandru Arșinel ajunge în grija medicilor, în ultima perioadă. Luna trecută, actorul fusese internat la Institutul Clinic Fundeni.

În vară, în iunie mai exact, Arșinel a fost surprins în imagini vizibil slăbit. Actorul în vârstă de 83 de ani a fost decorat cu Ordinul „Crucea Bucovinei”, o distincție primită din partea Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților. Alexandru Arșinel a primit distincția la reședința acestuia din București, în prezența familiei, ocazie cu care au fost făcute și câteva fotografii – VEZI DETALII AICI.

În urmă cu mai mulți ani, Alexandru Arșinel a fost supus unui transplant renal, iar anul trecut a suferit o intervenție pe cord.

Citiți și:

Alexandru Arșinel, PĂRĂSIT? Ce s-a întâmplat cu marele actor de când a ajuns într-un azil

Alexandru Arșinel, internat într-un azil de lux! Cum arată căminul pentru bătrâni / Are piscină și jacuzzi – FOTO

ȘOCANT! Alexandru Arșinel, internat la azil. Care e starea marelui actor

Alexandru Arșinel, de urgență la spital! Îndrăgitul actor, apel disperat la 112

author avatar
Andrei Coman
238 afisari

7 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger