AcasăMONDENCornel Palade, CHINUIT la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!". Cum s-a rugat...

Cornel Palade, CHINUIT la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Cum s-a rugat de colegi să-l trimită acasă

Cornel Palade urmează să fie eliminat de la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, de la Pro TV. Se întâmplă marţi seară. Care a fost motivul pentru care omul de televiziune va pleca din Republica Dominicană?

Curios de la bun început a fost faptul că actorul de 69 de ani și-a rugat colegii să nu îl salveze, pentru că vrea să plece acasă. Lucru care, după cum era de așteptat, s-a întâmplat.

Palade s-a sabotat singur?

În timpul probei, Cornel Palade s-a mișcat foarte bine și a fost la un pas să se salveze. Cristi Mitrea tocmai terminase cursa, pe primul loc, iar Cornel Palade mai avea un singur pas pentru a încheia pe doi și, implicit, pentru a-l trimite pe Giani acasă.

Întrebat dacă a avut vreo înțelegere anterioară cu Giani Kiriță, actorul de 69 de ani a negat – însă nu vehement – susținând că singurul motiv pentru care a făcut „blat” a fost pentru a pleca acasă, din cauza dificultății probelor și a vieții în jungla dominicană.

author avatar
Andrei Ștefan
778 afisari

3 COMENTARII

  1. O emisiune foooarte plictisitoare. Bani aruncați pe fereastră. Nu ai ce vedea/ auzi, personajele sunt anoste. Ne uitam pt Cabral , dar el apare puțin. Sper să fie unicul sezon.

    • Mai bine pui mana pe-o carte, fie pe hârtie fie pe net, sau te-apuci să faci ceva folositor pe lângă casă sau pentru tine, decât să-ți pierzi timpul cu mizeriile pentru handicapați de la proteve, cu sau fara cabral !

  2. Numai celebritati! sunt atat de celebri incat unii nici in Romania nu sunt cunoscuti.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger