AcasăȘTIRI EXTERNEMilano, sub ASEDIU! Romii români şi bosniaci se bat cu bâte, răngi...

Milano, sub ASEDIU! Romii români şi bosniaci se bat cu bâte, răngi și topoare!

carabinieri_fi

Oraşul Milano este terorizat în aceste zile de romii români şi bosniaci. Ce au de împărţit? Supremaţia într-un cartier în care locuiesc aceste clanuri.

Recent, mașina unei familii de români a fost incendiată. Locuitorii zonei sunt disperaţi. Cer ajutorul autorităților, solicitând chiar intervenția directă a ministrului de Interne.

S-au bătut pe străzi cu bâte, răngi și topoare

Bătaia generalizată s-a soldat cu mai mulți răniți, între care o femeie și doi copii. Totodată, au fost distruse mai multe mașini. Miza o reprezintă clădirile ocupate în mod abuziv de familii si grupuri de romi.

Pentru a calma scandalul, polițiștii italieni au fost nevoiți să intervină cu mașini blindate și echipamente antirevoltă.

Echipaj fix de poliţie

Soluţia temporară pe care au găsit-o italienii: un echipaj fix poliție în zonă și să mărească numărul patrulelor de seară ale poliției locale.

„Suntem într-un punct fără întoarcere, acesta nu poate fi Milano. Puținii locuitori obișnuiți din via Bolla merită respect și legalitate, cu siguranță nu scene demne de vestul sălbatic”, a spus, la rândul său, Stefano Pavesi, u consilier local.

author avatar
Andrei Ștefan
843 afisari

7 COMENTARII

  1. Romii români şi Romii bosniaci?
    in monumentale lucrare
    Ce limbi se vorbesc pe glob? Front Cover. Lucia Wald, Elena Slave. Ed. Științifică, 1968
    sunt 2 fraze mai si late:
    suspectam o ne-intelegere inter-culturala,
    nu au gasit „un numitor comun”

  2. EI , DREPTURILE OMULUI, CE POTI SA FACI ? PANA ACUM II FACEAM PASTA DE MICI SI VINDEAM MICII LANGA DOMUL DIN MILANO……

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger