AcasăDIVERSEFete de milioane. Averile celor mai bine plătite supermodele

Fete de milioane. Averile celor mai bine plătite supermodele

În ciuda vechiului clișeu conform căruia modelingul este o îndeletnicire „fără creier”, în realitate, poate fi foarte profitabil.

Modelele de renume ridică în mod regulat sume de șase cifre pentru a conduce un brand, ceea ce duce la câștiguri nete de zeci de milioane de dolari.

Cara Delevingne

Modelul englez devenit actriță este o femeie bogată, cu peste 37 de milioane de dolari în bancă. De la semnarea contractului cu Storm Management în 2009, Delevingne a lucrat cu multe branduri de profil, printre care Chanel, Dolce & Gabbana, Fendi și Louis Vuitton, și a fost desemnată modelul anului la British Fashion Awards în 2012 și 2014.

În 2012, ea s-a lansat în actorie și a apărut, printre altele, în Suicide Squad și Valerian. Contractele cu Tag Heuer, Burberry și YSL Beauty i-au adus 19 milioane de dolari anul trecut.

Adriana Lima

Se crede că modelul brazilian valorează 95 de milioane de dolari, o mare parte din această sumă provenind din contractul ei de lungă durată cu Victoria’s Secret, între 1999 și 2018.

În 2015 și 2016, ea a fost numită de Forbes drept al doilea cel mai bine plătit model, după ce a devenit ambasadoare a brandurilor de ceasuri Puma, Maybelline și IWC. În ultimul an, Lima a câștigat  30 de milioane de dolari.

Kendall Jenner

Deși s-a născut într-o familie bogată, Jenner, în vârstă de 26 de ani, a câștigat acum mai mult decât suficient pe cont propriu și se zvonește că are o avere de 45 de milioane de dolari. În 2018, Forbes a numit-o pentru prima dată „cel mai bine plătit supermodel din lume”, citând câștiguri numai în acel an de 22,5 milioane de dolari.

În ultimul an, ea a câștigat 40 de milioane de dolari, ceea ce o face să fie cel mai bine plătit model pentru al treilea an consecutiv.

author avatar
Radu Jacotă Redactor
509 afisari

1 COMENTARIU

  1. Si eu defilez in bikini prin tufisurile din spatele garii , n-am produs nimic , nema , chioraie matu …

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Veşti proaste pentru bugetarii obişnuiţi să acord vouchere de vacanţă. De ce trebuie să se bucure cât mai mult de ele în 2024

Voucherele de vacanţă au produs discriminări în societate şi au generat pagubă în bugetul statului. De aceea, e posibil ca anul 2024 să fie...

Alimentul de bază care a atins un preţ exorbitant la raft, cel mai mare din ultimii 15 ani. De ce s-a ajuns în această...

Preţurile alimentelor cresc, la raft, aproape de la o zi la alta. Astfel, s-a ajuns în situaţia ca un produs de bază să ajungă...
proger