AcasăȘTIRI EXTERNEJoe Biden, glume deplasate pe seama persoanelor cu dizabilități! I-a strigat „Nu...

Joe Biden, glume deplasate pe seama persoanelor cu dizabilități! I-a strigat „Nu sări!” unui sportiv imobilizat în cărucior, iar unei nevăzătoare, „Uită-te acolo!”- VIDEO

Joe Biden, glume deplasate pe seama persoanelor cu dizabilități! I-a strigat „Nu sări!” unui sportiv imobilizat în cărucior, iar unei nevăzătoare, „Uită-te acolo!”- VIDEO (sursa foto. captură video Twitter)

Președintele american Joe Biden a reușit să atragă din nou atenția asupra sa, de această dată prin prisma unor glume deplasate făcute pe seama persoanelor cu dizabilități.

S-a întâmplat miercuri, 4mai, la Casa Albă. Joe Biden se pregătea de momentul în care s-au făcut fotografii la un eveniment la care au fost prezenți mai mulți sportivi olimpici și paralimpici. La un moment dat, liderul american e auzit strigând „Nu sări!”.

Un Bulă al Americii

Lângă președintele Biden se afla un sportiv aflat imobilizat în scaunul cu rotile, iar gluma sa a fost imediat taxată de americani.

„E fotografa noastră, uită-te la ea”, mai spune Joe Biden – mesaj ce pare a fi adresat unei tinere aflate în apropierea președintelui, la momentul pozelor de grup. Problema este că respectiva persoană este nevăzătoare!

Totul s-a întâmplat la o recepție găzduită de Joe și soția sa, Jill Biden, Prima Doamnă a Statelor Unite, în onoarea sportivilor echipei olimpice naționale participanți la Jocurile Olimpice de vară din 2020 de la Tokyo și la Jocurile Olimpice de iarnă din 2022 de la Beijing. La eveniment a fost prezent și vicepreședintele SUA, Kamala Harris.

author avatar
Andrei Coman
643 afisari

6 COMENTARII

    • Latrina 3 tace mâlc, nu da astfel de știri, pt ca sunt vasali CNN, dacă era Trump îl ataca de dimineață până seara, ce mizerie de presa și TV avem azi, te ia cu greata

  1. Acest handicapat mintal Bidon care a fost votat de drogatii ,pedofilii,criminalii si transgenderii americani ,vrea sa conduca lumea

  2. Sa mearga asta de la cncd de la noi sa l sanctioneze ca e tare in gura si nu accepta discriminari ca doar de la asta ia lumina!!! Udemeristule arde l pe biden!!!

  3. BIDEU ESTE UN RAMOLIT JALNIC SI ATAT . KAMALA HARRIS, ZIS D-NA WOODOO, ESTE SPERANTA SINISTRA A ….. UNIVERSULUI!!!!!!!

  4. Nu ma așteptăm, ca America cândva un etalon al libertății și democrației, sa ajungă în halul asta, condusa de relicve și bolnavi mintal

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger