AcasăSOCIALS-a dat alerta, din cauza unei genți suspecte zărită într-un loc public...

S-a dat alerta, din cauza unei genți suspecte zărită într-un loc public din sectorul 1! Polițiștii și specialiștii SRI intervin

(sursa foto: facebook)

Atât polițiștii din Capitală, cât și specialiștii Serviciului Român de Informații au fost mobilizați pentru a face verificări într-un caz semnalat, luni, prin intermediul numărului unic de urgență, 112.

Oamenii legii și specialiștii SRI intervin la fața locului, după ce s-a semnalat că într-o stație de autobuz din sectorul 1 se află o geantă abandonată, potrivit news.ro.

„Astăzi, 21 martie 2022, prin apel 112, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată cu privire la faptul că pe o bancă, într-o staţie pentru mijloacele de transport în comun de suprafaţă, pe raza sectorului 1, se află abandonată o geantă.”, au precizat reprezentanții Poliţiei Capitalei.

Către locul respectiv s-au îndreptat nu doar polițiștii, ci și pirotehniștii din cadrul SRI. Cum se întâmplă în cazul primirii unor astfel de sesizări, specialiștii urmează să facă verificări, pentru a stabili ce se află în geanta respectivă și pentru a elimina orice potențial de risc.

121 afisari

1 COMENTARIU

  1. cum se fura o mitraliera de catre raketii ucrainieni cazati in mamaia sat cum se scoate o geanta sa distraga atentia opinia publice si totodata sa o pregateasca de bombardele.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger