AcasăȘTIRI EXTERNECine e ministrul care susține că a înotat 12 ore, după ce...

Cine e ministrul care susține că a înotat 12 ore, după ce elicopterul său s-a prăbușit: „Nu a venit vremea să mor”

ministruCine e ministrul care susține că a înotat 12 ore, după ce elicopterul său s-a prăbușit: „Nu a venit vremea să mor”

Momente de cumpănă trăite de un ministru din Madagascar. Reprezentantul guvernului susține că a înotat timp de 12 ore până când s-a aflat în siguranță, după ce elicopterul său s-a prăbușit în mare în timpul unei misiuni de salvare, relatează BBC.

„Nu este momentul să mor”, a spus epuizat ministrul de interne, Serge Gelle, în timp ce se recupera pe o targă. Alți doi oficiali de securitate care călătoreau cu el în elicopter au supraviețuit și ei accidentului.

Echipa cercetase o zonă din nord-estul țării unde se scufundase o barcă de pasageri. Cel puțin 39 de persoane au murit în acel accident, au spus oficialii marți.

Pe Twitter, președintele Andry Rajoelina i-a plâns pe cei care au murit și i-a adus, de asemenea, un omagiu domnului Gelle și celorlalți doi ofițeri, care au sosit separat în orașul de pe litoral Mahambo.

Ministrul a scăpat fără nicio rană

Nu este clar cum s-a întâmplat accidentul de luni, dar Gelle, în vârstă de 57 de ani, a spus că după accident a înotat de la „7:30 aseară, până la 7:30 azi dimineață”, la Mahambo. Acesta a mai transmis că nu are răni, dar a adăugat că îi este frig.

„Aș dori doar să difuzați acest videoclip pentru ca familia mea să-l vadă, colegii mei să vadă și membrii guvernului. [Sunt] în viață și bine”, a spus Gelle sătenilor din Mahambo.

author avatar
Andreea Vlad
272 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger