AcasăPoliticaDEZVĂLUIRI ULUITOARE. Allen Coliban împarte banii primăriei Brașov la clienții USR! Mii...

DEZVĂLUIRI ULUITOARE. Allen Coliban împarte banii primăriei Brașov la clienții USR! Mii de euro pentru like-uri pe Facebook

Allen ColibanPrimarul USR al Brașovului e tot mai aproape de demitere! Allen Coliban i-a supărat din nou pe brașoveni

Allen Coliban este primarul Brașovului, iar instalarea sa în administrația acestui oraș a fost una dintre cele mai aclamate victorii ale USR PLUS la alegerile locale din România. Administrația sa îi deranjează însă pe brașoveni.

Recent, edilul a a semnat un contract dubios cu o firmă care va derula campanii de publicitate în social media. Potrivit bugetul.ro, USR-istul Allen Coliban a semnat în numele Primăriei Brașov, la 26 noiembrie, un contract de prestări servicii, prin atribuire directă, unei firme care o are ca reprezentant legal pe Ivan-Nunvailer Anca Gabriela, soția  unui consiliera județean din USR.

Primarul Allen Coliban, bani către clientela USR

Contractul semnat cu Primăria Brașov are o valoare totală estimată de 21.420 lei, cu tot cu TVA, pentru o lună. Dar, cum respectiva firmă nu este plătitoare de TVA în acest moment, valoarea contractată a serviciilor pentru Primăria Brașov este de 18.000 de lei, potrivit sursei citate.

Primăria Brașov vrea să deruleze diferite campanii pe Facebook printre care o campanie de conștientizare colectare selectivă a deșeurilor, una pentru noi aprecieri a paginii Primăriei sau campanii de conștientizare. Practic, Coliban plătește din banii Primăriei 18.000 lei pentru câteva like-uri pe Facebook unui coleg de partid. Mai exact lui Ivan-Nunvailer Silviu, consilier județean din partea Alianței USR PLUS Brașov, care este asociat în cadrul firmei respective.

Primarul Allen Coliban, acuzat că și-a falsificat CV-ul

Pe numele primarului din Braşov, Allen Coliban, s-a făcut o plângere penală. Presa locală susţine că edilul şi-a falsificat Curriculum Vitae. În momentul în care şi-a redactat CV-ul, aceasta a menţionat că a absolvit studiile unei facultăţi, însă edilul a fost exmatriculat.

În plângerea penală sunt regăsite și declarații a mai multor profesori universitari care l-au contrazis pe Coliban Allen. Edilul susținea că a absolvit Facultatea de Automatizări și Calculatoare din cadrul Universității Politehnice din București, însă nu a finalizat studiile universitare.

author avatar
Andreea Vlad
1.032 afisari

6 COMENTARII

  1. Nu stiu la ce s-au asteptat „alegatorii” din Brasov, cand au pocalit voturile pentru un nene scolit prin nu se stie ce ong -uri obscure. Nu stiu insa ce „pazeste” restul consilierilor, ca doar n’or fi toti de la partidul pitifelnicilor. L-ati vrut ??? Il aveti. Nu-i bun decat de smechereala, ca toti ceilalti.

  2. sa se spele pe cap cu el securitatea si acolitii care i-au adus la putere . ma mir ca nu este unul din asta si la cluj , probabil ca boc este la fel .

    • Daca face el metrou pe 20 km… Aia ii faci pe jos in 2 ore. Da de ce sacnu tocam banii colectati cu greu. Uite bani pt asistentele Ati care umbla precum cosmonautii de mai bine de 2 ani. Uitlte a 13 pensie si salar de 🎄…

  3. Nu a confirmat performantele lui Scripcariul dar nici nu se face de ras ca Neicusor, Alien. As putea spune ca e cel mai bun din Usr fata de Armand sau domnul Drula omul,,, or alte poame. E important sa va fixati pretențiile ca cetateni apoi cei edili nu se pot abate mai jos ci peste sau la fel.

  4. E de competenta DNA….care doarme in papuci cand e vorba de USRplus….Aia mica de la sectoru’ 1 cica nu i a lasat pe consilierii PNL si PSD sa intre in primarie…cica e a ei zestre…de la soacra sa….) Tot abuz in serviciu e….Daca facea asa Tudorache…era spectacol cu catuse…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger