AcasăCand Tom Cruise nu e atent, Katie Holmes se tatueaza!

Cand Tom Cruise nu e atent, Katie Holmes se tatueaza!

captura Daily Mail

Desi Katie Holmes vrea de ceva vreme sa isi faca un tatuaj, ca simbol al iubirii pentru sotul ei, actrita a tot amanat momentul, pentru ca Tom Cruise nu a fost deloc incantat de idee. Recent, insa, Katie a fost vazuta cu un „accesoriu” imprimat pe incheietura mainii stangi. Deocamdata nu se stie daca tatuajul cu cele doua lanturi este unul permanent, sau nu.

 

captura Daily Mail

Katie Holmes a iesit, miercuri, in lume afisandu-si tatuajul de pe mana stanga. Se pare ca inca din 2009, cand amica ei Victoria Beckham si-a tatuat un mesaj de dragoste, in ebraica, la implinirea a 10 ani de casatorie cu fotbalistul David Beckham, Katie si-a dorit sa-si imprime si ea pe piele un text similar. Tom Cruise, barbatul caruia ii era adresata aceasta dovada de iubire, a fost, insa, impotriva ideii si a incercat sa faca tot posibilul ca sotia lui sa uite de acest gand.

Faptul ca frumoasa Katie Holmes (32 de ani) nu ii iese din cuvant lui Cruise ii face pe jurnalistii britanici de la Daily Mail sa scrie ca, cel mai probabil, tatuajul cu cele doua lanturi paralele nu este unul permanent.

441 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger