AcasăNewsSchimbare la vârful Metrorex. Ștefan Paraschiv, demis. „PNL l-a dat afară”

Schimbare la vârful Metrorex. Ștefan Paraschiv, demis. „PNL l-a dat afară”

Schimbare la vârful Metrorex. Ștefan Paraschiv, demis. „PNL l-a dat afară” (sursa foto: facebook/Metrorex)

Schimbare la vârful Metrorex. Miercuri, 17 noiembrie, s-a aflat despre revocarea lui Ștefan Paraschiv din funcția de director general al companiei.

Chiar fostul ministru al Transporturilor, useristul Cătălin Drulă, în mandatul căruia fusese numit Paraschiv la șefia Metrorex, a anunțat această schimbare din funcție, comentând tăios pe marginea deciziei.

Drulă: „PNL l-a dat afară pe Ștefan Paraschiv, omul care a pus „ranga” pe cartelul de la metrou”

(sursa foto: facebook/Cătălin Drulă)

Și arătând cu degetul în direcția PNL-ului, știut fiind faptul că ministrul interimar al Transporturilor este liberalul Dan Vîlceanu. Cu tot cu trimitere la deja celebrul episod cu dărâmarea spațiilor comerciale de la metrou, la care a fost prezent și Paraschiv – VEZI AICI.

„PNL l-a dat afară pe Ștefan Paraschiv, omul care a pus „ranga” pe cartelul de la metrou
De ce să se lupte PNL cu mafia din subteran? Și ei, și PSD-ul au coabitat cu ea zeci de ani.
Așa că l-au schimbat din funcție pe directorul general al Metrorex, Ștefan Paraschiv”, acuză Cătălin Drulă, într-un mesaj transmis via Facebook.

Drulă a mai ținut să puncteze două aspecte. „În ultimele zile de mandat, Paraschiv a mai făcut curățenie. 15 spații comerciale (din 23) au fost dezafectate în stațiile Piața Victoriei 1 și 2.

Restaurația vine în forță. Asta înseamnă reformă în viziunea USL2-ului care ni se pregătește”, susține fostul ministru al Transporturilor.

Cine vine în locul lui Paraschiv

Pe de altă parte, deja s-a aflat și numele viitorului ocupant al fotoliului de director general al Metrorex. Conform clubferoviar.ro, după ce Ștefan Paraschiv a fost revocat de Consiliul de Administrație al companiei, succesorul acestuia va fi Laurențiu Gabriel Trușcă.

Vă amintim că Paraschiv a fost numit director general al Metrorex în primăvara acestui an, mai precis în martie.

304 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger