AcasăNewsSurpriză într-un bax cu banane: O angajată din București a ajuns la...

Surpriză într-un bax cu banane: O angajată din București a ajuns la spital, mușcată de un scorpion

O femeie, angajată a unui centru comercial din nordul Capitalei, a ajuns la spital, după ce a fost înțepată de un scorpion ascuns într-o cutie de banane. Colegii ei au sunat imediat la 112.

Scorpionul a călătorit dintr-o țară exotică

Incidentul a avut loc în zona de food court dintr-un centru comercial din Băneasa, vineri, 29 octombrie. Femeia, care lucra la bucătărie în unul din restaurentele din centrul comercial a fost mușcată de scorpionul care era destul de greu de observat în cutie. Animalul ar fi călătorit dintr-o țară exotică, ascuns în coletul care a ajuns în bucătăria cu pricina. Scorpionul era de mici dimensiuni.

Colegii angajatei au chemat ambulanța, care a transportat-o de urgență la spital.

Poliția a deschis dosar penal

”La data de 29 octombrie a.c., Secţia 2 Poliţie a fost sesizată de o unitate spitalicească cu privire la faptul că, la camera de gardă s-a prezentat o femeie  care ar fi fost înţepată de un scorpion, care se afla într-o cutie de banane. La momentul producerii evenimentului, femeia şi-ar fi desfăşurat activitatea în bucătaria unui restaurant, ulterior scorpionul fiind strivit şi aruncat de colegii acesteia”, anunță Poliţia Capitalei, citată de newsweek.ro.

Momentan, starea femeii este bună. În cauză a fost deschis dosar penal pentru două infracțiuni: pentru neluarea măsurilor de securitate în muncă și pentru nerespectarea măsurilor de securitate în muncă.

author avatar
Alina Costache
194 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger