AcasăDavid Beckham a chelit!

David Beckham a chelit!

captura foto Daily Mail

O  fotografie care il infatiseaza pe fotbalistul David Beckham cu chelie baga spaima in randul fanelor acestuia. Prins pe picior gresit, Beckham a fost pozat cu freza nearanjata suficient de bine incat sa nu lase la vedere o parte a scalpului ramasa fara parul balai care a contribuit esential, ani la rand, la completarea imaginii de sex-simbol a starului britanic.

captura foto Daily Mail

Fotbalistul de 36 de ani pare sa aiba serioase probleme cu freza. David Beckham a iesit alaturi de sotia sa, Victoria, si de fetita lor in varsta de sase saptamani, Harper, la un restaurant din Los Angeles, moment in care a fost fotografiat de paparazzi. Iar poza nu e deloc una care sa-l avantajeze: in partea din spate a capului, David pare ca are chelie! E drept ca totul poate fi reparat cu ajutorul unui transplant de par.

Un hairstylist consultat de jurnalistii de la Daily Mail, spune, insa, ca ceea ce pare a fi o parte de scalp fara par e de fapt un joc de lumini, inregistrat de aparatul foto fosusat pe preza lui David Beckham.

1.394 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger