AcasăNewsDecizie grea pentru iubitorii de festivaluri: ADIO, Untold 2021 şi Neversea 2021!...

Decizie grea pentru iubitorii de festivaluri: ADIO, Untold 2021 şi Neversea 2021! (VIDEO)

untold-si-neversea

Festivalurile Untold şi Neversea nu vor fi organizate, foarte probabil, nici anul acesta, după ce, în 2020, tot pandemia le-a blocat. Directorul de comunicare Untold şi Neversea, Edy Chereji, a declarat că măsurile de relaxare luate de autorităţi nu se pot aplica la cele două evenimente.

Suntem nemulţumiţi de faptul că am discutat cu autorităţile până acum, am propus soluţii şi după toate aceste întâlniri am primit un set de norme şi măsuri care nu se pot aplica la evenimentele noastre.

Nicăieri în lume nu poţi să organizezi un eveniment unde să asiguri o distanţare de doi metri. Noi am propus un set de norme, care odată aplicate ar transforma evenimentele în cele mai sigure locuri”, a declarat Edy Chereji, directorul de comunicare şi markenting al festivalului Untold.

Ce decizie a Guvernului încurcă Untold şi Neversea?

Guvernul a adoptat vineri o hotărâre privind prelungirea stării de alertă cu o serie de modificările care au intrat în vigoare din 15 mai.

În hotărârea de guvern emisă pe 14 mai, începând cu data de 15.05.2021 se propune menținerea organizării şi desfăşurării activităţii în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte cu participarea publicului până la 50% din capacitatea maximă a spaţiului, dacă incidenţa cumulată la 14 zile din judeţ/localitate este mai mică sau egală cu 1,5/1.000 de locuitori, cu participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a spaţiului, dacă incidenţa cumulată la 14 zile din judeţ/localitate este mai mare de 1,5 şi mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori, şi este interzisă la depăşirea incidenţei de 3/1.000 de locuitori.

Participarea este permisă numai pentru persoanele care sunt vaccinate, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare, în timp ce persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau antigen rapid nu mai vechi de 72 de ore.

author avatar
Andrei Ștefan
682 afisari

2 COMENTARII

  1. Ha ha ha, bai Chereji, poti sa declari falimentul, bai tarane, nici pitikul tau adorat de Bokulet nu te mai salveaza !! 🙂 Poti sa incepi sa faci pluta in jos pe Mediterana 🙂

  2. Doamne ajuta. Eu chiar ma rog pentru maturitatea lui Boc si sa isi plateasca vila din bani cinstiti nu din comision.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger