AcasăCORONAVIRUSFlorin Cîţu anunţă libertatea, după 1 iunie: "Vom face Campionatul European de...

Florin Cîţu anunţă libertatea, după 1 iunie: „Vom face Campionatul European de fotbal în România pentru persoanele vaccinate”

Florin-CituFlorin Cîţu anunţă libertatea, după 1 iunie: "Vom face Campionatul European de fotbal în România pentru persoanele vaccinate"

Premierul Florin Cîțu a declarat miercuri că merge în comitetul interministerial de vineri cu propunerea ca de la 1 iunie să poată fi reluate atât evenimentele private (de genul nunților și botezurilor), cât și cele publice (precum marile concerte) doar pentru persoanele vaccinate.

Noi avem certificate de vaccinare, vom face Campionatul European de fotbal în România pentru persoanele vaccinate.

Toți organizatorii de evenimente cu care am discutat au fost de acord să facă evenimentele doar cu persoane vaccinate.

O propunere pentru vineri: să avem evenimente private doar cu persoane vaccinate, de la 1 iunie”, a spus premierul Florin Cîțu la o conferință de presă.

Vor fi favorizaţi vaccinaţii?

Florin Cîțu a mai zis, cu privire la facilitățile acordate persoanelor vaccinate, că fiecare țară are un mod de a motiva populația să se vaccineze, dând exemplul Germaniei.

Acestea sunt propuneri. Există un mod de a motiva populația, fiecare țară are un mod de a motiva populația.

Am văzut și Germania că folosește acest…și dacă Germania este ok să motiveze cu anumite beneficii pentru persoanele vaccinate, cred că putem să fim și noi ok.

Până la urmă este singura soluție de a scăpa de pandemie – vaccinarea”, a spus premierul.

author avatar
Andrei Ștefan
312 afisari

17 COMENTARII

  1. Prost rau e drogatul asta de Catu. mai sta el si se putin si ii mai bese mintea o hiperbola d-asta. Bine drogatule, ramanem tot nevaccinati. Urmatoarea cardeala este sa ne iei proprietatile ca nu ne vaccinam? Fmm de plesuv 😂😂😂

  2. Stau și mă întreb: această creatură, acest asa zis prim- ministru nu e al tuturor celor care trăiesc în țara asta? E doar al celor vaccinați? Restul,( spre disperarea lui, marea majoritate) ai cui sunt?

  3. P.S.Pană la înființarea de lagăre de concentrare( exterminare) pentru cei nevaccinați mai e doar un mic pas!

  4. Loaza, stai in banca ta si pune mana pe o carte, vorbeste cu doctori, altii decat stoarfele alea care va canta in struna pentru doua firfirici sau pentru o treapta in plus.
    O persoana imuna nu poate contracta boala infectioasa pentru care s-a imunizat deci toate fake news pe care le imprastii n-au nici o valoare.
    O ultima observatie. In momentul in care fortezi oameni sa fie tratati neinformati, impotriva vointei lor comiti o crima impotriva umanitatii. Procesul de la Nuremberg iti spune ceva? Intereseaza-te Loaza inainte sa fie prea tarziu!

  5. Bai Matule, dar de diktatura instaurata de voi de 1 an de zile nu poti sa vorbesti, te doare gura aia a ta spurcata, bai infektule ? 🙂 Ce faci tu e deja diktatura pe fata, degeaba intorci orice prin vorbe, ca oamenii simt si stiu ceea ce se intampla !! Voi acolo sus numai executati ordinele primite din afara, voi sunteti numai niste criminali tradatori de tara si popor, bai roakere !! 🙂 Vezi ca te alearga astia vara asta, bai ametitule !! 🙂 Apokalipsa Zombi, adica acelor vaxinati numai de acum urmeaza, asa ca trage bine nadragii pe tine, ca o sa ai nevoie, bai trepadusule !!

  6. OMU, dormea bine, visa frumos si din greseala, a dat cu capul in perete, s-a trezit si a inceput sa-si spuna visul. Nu putem sa-l acuzam…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger