Luxosul Mirazur a primit acest titlu în 2019, un an fast și pentru chef Mauro Colagreco după obținerea celei de-a treia stea Michelin. Acum, în plină criză de sănătate, restaurantul situat pe Riviera Franceză a anulat rezervările pe parcursul mai multor luni, iar o parte din cei 65 de angajați se află în șomaj. Totuși, există un plan B: meniurile de Revelion, expediate direct clienților.
În timp ce se pregătește să-și ofere experiența într-un restaurant pop-up din Saint-Moritz, Elveția (unde restricțiile sunt diferite), Mauro Colagreco lucrează în principal la livrarea acestor pachete în Franța, la 240 de euro de persoană. “Cele două blocări din ultimele luni au fost o lovitură dură, dar și psihologică pentru echipa noastră. Am căutat soluții pentru a ne reînnoi și am găsit această posibilitate, exportând experiența Mirazur în toată țara. Am pregătit o broșură cu toate explicațiile meniurilor, dar și cu informații despre furnizorii noștri, a spus el. Pentru această “masă livrată la cheie”, 150 din cele 300 de meniuri, pe care bucătarul și trei dintre colegii săi au început să le pregătească la mai bine de o săptămână înainte de Crăciun, sunt deja rezervate. Mauro Colagreco speră să redeschidă Mirazur cât de curând posibil, inclusiv cel de-al doilea restaurant din regiune, „Casa Fuego”, închis de la jumătatea lunii noiembrie.