AcasăDezvaluiriAncheteServerele ASESOFT, confiscate de FBI! Ghiță, prins în campania murdară din SUA!

Serverele ASESOFT, confiscate de FBI! Ghiță, prins în campania murdară din SUA!

”Mitul” Ghiță, spulberat de agenții FBI!

Dezvăluim în exclusivitate o informație care poate reprezenta un moment de cotitură pentru bună parte din clasa politică, sistem și alte instituții ale statului român. Este vorba despre o operațiune desfășurată în cel mai mare secret și prin care FBI a conficat serverele companiei ASESOFT ! Existând suspiciuni rezonabile, după cum susțin sursele noastre, că ASESOFT, ”perla” imperiului IT dezvoltat de Sebastian Ghiță  la umbra contractelor cu statul ar fi fost implicată în campania electorală ”murdară” din Statele Unite ale Americii. Și este clar că aici nu mai vorbim doar de eventuale zvonuri, bârfe sau piste false, din moment ce agenții FBI au recurs la un asemenea gest fără precedent!

S a intervenit în alegerile din SUA de pe serverele de la București

Iar șocul este unul cu atât mai mare cu cât până acum, nicio autoritate a statului, indiferent de cine s-a perindat la putere, nu a îndrăznit să ducă la ”next level” ancheta declanșată în urmă cu peste patru ani cu privire la ”fuga controlată” din România a lui Sebastian Ghiță.  În timp ce era pus sub control judiciar! De asemenea, nici măcar acum nu se îndrăznește să i se taie robinetul cu cash prin care i se pompează bună parte a sumelor uriașe derulate de firmele asupra cărora încă păstrează controlul. De la companii IT până la locații nocturne de fițe… Iar decizia Belgradului de a îi acorda o o formă ”all inclusive” de protecție ”fugarului” Ghiță nu făcuse decât să legendeze și mai mult intangibilitatea acestuia în fața legii din România. Ceea ce poate fi și în continuare tot la fel de adevărat! Însă cu totul altfel stau lucrurile când vine vorba de legea americană! Astfel că acum, după ce FBI-ul a confiscat serverele ASESOFT este foarte posibil să se împlinească și minunea extrădării lui Sebastian Ghiță din Serbia. Dar nu în România, ci direct în Statele Unite ale Americii!

Precedentul Țvetan Vasilev

Mai ales că, după cum dezvăluiam pe 4 octombrie, șocul ”Țvetan Vasilev” de la Curtea Supremă de Justiție din Belgrad putea face posibilă din acel moment, tehnic vorbind, și extrădarea lui Sebastian Ghiță. Totul după ce sute de controversați oameni de afaceri căutați cu mandate internaționale emise de țările lor trăiau liniștiți la Belgrad, de ani de zile, știind că Justiția de aici este o pavăză impenetrabilă pentru noul lor statut de azilanți politici.

Precedentul Țvetan Vasilev poate duce la extrădarea lui Ghiță

Unul dintre cele mai bune exemple fiind cel al miliardarului Țvetan Vasilev, omologul bulgar al lui Sebastian Ghiță. Cel care a făcut afaceri de miliarde în umbra serviciilor secrete, după care a picat în dizgrație și a fost acuzat de falimentarea Băncii Comerciale Corporative din Bulgaria și nenumărate alte fapte de corupție. Astfel că de șase ani de zile autoritățile judiciare de la Sofia solicitaseră extrădarea sa, fără ca autoritățile din Belgrad să ia act de ea. Și, dintr-o dată, Curtea Supremă din Belgrad a luat decizia extrădării lui Țvetan Vasilev, una care a produs frisoane multor altor fugari, în frunte cu chiar Sebastian Ghiță…

Cine e ASESOFT

Compania ale cărei servere au fost confiscate de către agenții FBI pentru că de pe ele ”s-ar fi umblat” în campania pentru alegerile prezidențiale din SUA dintre Joe Biden și Donald Trump este de departe ”firma mamă” a ”suveicilor” din domeniul IT prin care Sebastian Ghiță derula direct sau prin interpuși miliarde de euro anual. Iar de-abia la trei ani după ”dezertarea” lui Ghiță, în octombrie 2019, companiile ASESOFT și Teamnet International, fondate de miliardarul fugar și cumnatul acestuia, Cristian Anastasescu au fost trimise în judecată de procurorii DNA. Dar și nenumărați alți intermediari care operau pentru compania mamă ASESOFT, pentru o evaziune fiscală de 100 milioane de lei. Astfel, alături de ASESOFT și Teamnet au mai fost trimise în judecată și alte companii paravan ale lui Sebastian Ghiță, precum Merconsult Team, IT Infocons Services, 2K Telecom, Network One Distribution (fostă ASESOFT Distribution), Expert One Research ( fostă XOR IT Systems), Future Time Communication Technologies, Accessnet Internațional, Sungard Systems, Infratel Net, Glar Construct și Viewpedia Soft. Iar pe persoană fizică fratele mai mic Alex Ghiță; cumnatul Cristian Anastasescu; vărul soției, Răzvan Ionuț Chirilă; Alina Daniela Iordăchescu; Valentin Gabriel Nițu; Gabriel Marin Anghel zis ”Ceață”; Radu Bogdan Nedelcu; Mariana Meri Dimulescu; George Mihail Stan, Ovidiu Romulus Văleanu.

author avatar
Catalin Tache
27.103 afisari

33 COMENTARII

  1. Cum sa furi alegeri din Ro daca Donald a spus ca sunt mai multe voturi decat vietuitori intr-un stat? Votul american e imposibil de furat pt ca un buletin e cat o brosura cu intrebari care individualizeaza votul si il anuleaza daca nu stii a raspunde.

    • Asa cum au votat si cei decedati, s au gasit baloti intregi cu voturi 100% doar Biden, mai multe voturi decat votanti iar in sistemul electronic….si mai simplu de manevrat. Le o da nenea Trump big time in rat, d asta nu l doresc elitele, ca I corect, spune adevarat, face ceea ce spune, nu linge ciolane cum majoritatea fac, sta in transparenta si lumina iar ce I cel mai important este cu Dumnezeu. Doamne Ajuta I sa faca dreptate si curatenie in mlastina asta satanica. Amin?

  2. Tot ce e in articolul de mai sus e o facatura. Ghita nu e instare sa gandeasca decat cum sa fure. Nu_l transformati intr_un geniu. Un hot si nimic mai mult.

    • nimeni a spus ca e un inteligent! Afacerile de rulate de firmele lui pot avea in spate insa, oameni inteligenti. Si da, sunt si hoti sclipitori!

  3. Interesant că tocmai acum cei de FBI au pus mâna pe servere!!!…înainte de 6….de ce n-au pus laba pe ele înainte de votul din state??…știe bine ce vorbește ambasadorul statelor Unite ale Americii la București…..!!!…ultima suflare a baronilor roșii din România…

    • Si daca e pe mana lui biden? Ce face traficantul de influența, ce isi spune ambasador? Cum o da la întors? Probabil din comisioanele influentei, ca statul roman sa nu mai încaseze nici măcar redevența de la gazul din marea neagră, nu mai vorbim de alte impozite si taxe. Probabil ca face jumă jumă cu fisu lui biden

    • Dacă era vorba de cineva de la putere sau în grațiile președintelui era cu siguranță un băiat bun, ostracizat de ceilalți.

    • Nu exista baroni rosii, exista statul paralel, adica acea administratie centrala care face jocurile oricarui tip de baron.

    • Bai cred ca FBI isi vor cere scuze ca au confiscat aceste servere cu trei zile inainte de alegerile din Romania !

    • Serverele si tabletele noastre din Transnistria au ruginit , erau licenta Molotov…..hihihihihihihihi

  4. & Bă Tache, ai și dumneata momente cât te încearcă invidia că „porcul Ghiță” este hrănit mai bine și te simți ca un „cal Bator” al presei , ?

    • @ 8:46 : Kostea , dihorule parfumat cu kkt , acu nu mai e Tache cel mai bun , l-ai returnat lui Fefeleaga ? Te doare la lingurica cand loveste cu copita in javrele ce le cocolosesti si le lingi izmenele ?

      • Io l-am secatuit pe Bator , periodic ma bagam sub burta lui sa-mi indese falcile cu propolis nechezol , io l-am facut sa cada din picioare dupa atata amor nebun , m-am ales cu placile dentare zob si zdup si cu o spartura in mate . Bator asta cred ca a fost Tache , era prea naravas , mi-a facut zob botoxul si maruntaiele ……

  5. Pai adiniaoura a zis foxistii si Donald ca in unele state s-a votat ca domnul Petrov in epoca Nuti amanta puti si spaima constituti.
    A zis asa a zis stai.
    A zis ca…
    A, a zis Donald ca a votat pana si mortii.. ?
    Apoi a zis unu ca… sunt buletine adica nu, ca apar oameni care au votat si de 2 ori sau ca apar voturi anonime.
    Deci avem mortii repetitii anonimi-voturi anulate Donald nou mandat nenea Iosif isi repara piciorul capul si ficioru…

    • Bata-te fecior de lele , ai chilotii leoarca dupa Trumphy , amaru te usuca ( ” De-atata foc ma usucu ”). Schimba-ti carpele , pute !

      • Ca de ce imi place de Donald? Ca Donald e mai de dreapta un pic fata de alti presedinti americani si din lume.

  6. Petrov oricum cu siguranta e mort de beat dupa Nuti in beciu din casa plina de bani.

  7. Dacă ”servele Asesoft confiscate de FBI” sunt la București (deci nu în SUA), acestea nu puteau fi confiscate de FBI, deoarece competențele FBI-lui se aplică exclusiv la teritoriul SUA. Numai CIA are competență pentru operațiuniile din exteriorul SUA.

  8. Oricum , in jur de 14-16 decembrie se va declara Trump invangator si apoi sa vedeti cadere de guverne . Nu mai e mult . Sa asteptam linisti si sa vedeti rezultatele …..apoi si cei de aici din Romania oe sa pice , …toti tradatorii de tara si pedofilii si traficantii de copiii ….etc sa asteptam victoria lui Trump !

    • Ali Nik,ar fi bn ce zici matale să se întîmple! Dar nu cred! Will Barr procuror gen. USA pus de TRUMP ,l-a tradat deja pe TRUMP! A declarat ca nu are dep.,,justiței” (cum zice klaun) nici o dovada de frauda a alegerilor deși avocatii lui TRUMP care se ocupa de fraudele electorale au decl. ca au martori și probe grăitoare-care vb.esc singure!Și nu au fost intervievati de nimeni de la depart.justiței unde e Will Barr pus de TRUMP. Milioane de voturi are TRUMP peste biden, dar la numaratoare iese invers! In state unde s-au cerut de catre votantii citizeni ameregani 2,5 mil de voturi prin corespondența,au aparut la numaratoare cu 1,5 mil. mai mult ! INEXPLICABIL ESTE X FILES! VOTURI PRIN CORESP. CARE AU VENIT DUPA O ZI/DOUĂ DE LA INCETAREA ALEGERILOR! ȘI CARE LEGAL NU MAI TREBUIAU LUATE IN CALCUL! După cum evolueaza lucrurile sintem Împinși intr-o lume care ne obliga să-l negăm Pe DUMNEZEU,care ne inchid bisericile din Romania pina-n SUA.Care ne interzice credința pe motiv de pandemie! Catedrala NOTRE DAME DIN PARIS simbolul creștinismului MONDIAL și EUROPEAN, A DAT CRUCILE JOS CA SA NU OFENSEZE muslimii! Construita in anul 1100..

  9. Aveti dreptate priceputilor Trump tacanitul e cel mai de dreapta. O fi extrema dreapta,sau a cotit-o brusc la dreapta, a sarit santul si goneste de nebun pe aratura ahaaa cam de multa vreme.De dreapta,de stanga,de centru,de staga-dreapta,esntial este sa ai toate tiglele pe casa si sa fii loial,sa faci ce trebuie pt. tara si poporul tau.E valabil si pt. tacanitul nostru care se lafaie in lux pe banii nostri si mai nou,joaca in filmul Stan si Bran ianugureaza . Cu speranta disperata ca s-or mai gasi niste prosti,gagauta,sa puna botul si votul.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger