AcasăCum a ajuns Eva Mendes la o silueta de vis

Cum a ajuns Eva Mendes la o silueta de vis

(foto: cinemarx.ro)

Una dintre cele mai atragatoare actrite de la Hollywood, Eva Mendes, a acceptat sa dezvaluie secretul siluetei sale de invidiat. Actrita in varsta de 37 de ani spune ca, desi incearca sa manance cat mai sanatos, nu exclude total din dieta ei carbohidratii. Mai mult, printre alimentele sale preferate se numara painea si pastele.

foto: cinemarx.ro

Intr-un interviu ce insoteste un pictorial realizat pentru revista Zest, Eva Mendes declara ca, pentru a arata cat mai bine, respecta un intreg ritual. “Conteaza ce mananc, cum imi hranesc trupul si cata apa beau. Nu consum carne, dar mananc mult peste si orez brun”, spune Mendes.

Si, desi multi exclud total fainoasele in perioadele in care incearca din rasputeri sa dea jos cateva kilograme, actrita afirma ca ea mananca paine. “Lumea se mira cand mananc paine la restaurant”, dezvaluie Eva Mendes, potrivit Daily Mail.

Mai mult, vedeta declara ca, pe langa o dieta cat mai corecta, merge frecvent la sala si face yoga de doua ori pe saptamana. “Ma duc la sala de patru ori pe saptamana. Fac exercitii cardio cel putin 35 de minute”, afirma Eva Mendes.

Din fericire pentru ea, aceste mici trucuri dau rezultate in cazul actritei americane. In ultimii ani, Eva Mendes a figurat constant in topurile celor mai sexy femei din lume.

 

author avatar
Cristina Stefan
1.298 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger