AcasăPoliticaTătaru critică PSD-ul, de față cu Orban: Am gestionat o pandemie găsind...

Tătaru critică PSD-ul, de față cu Orban: Am gestionat o pandemie găsind o visterie goală, depozite goale, fără arme – VIDEO

Ministrul Sănătății a dat glas nemulțumirilor la adresa PSD

Săgeți din direcția Guvernului la adresa principalului partid de opoziție vin nu doar din direcția premierului, ci și a ministrului Sănătății.

Care, prezent în această ultimă zi a săptămânii la o dezbatere electorală organizată de PNL la Iași, a adus în discuție situația cu care s-a confruntat actuala guvernare, când a fost vorba de gestionarea crizei COVID. ”Acum aproape un an de zile preluam guvernarea, nu se gândea nimeni la pandemie. Acum, după 10 luni de zile, arătăm că am gestionat o pandemie găsind de la predecesorii noştri, Partidul Social Democrat, o visterie goală, depozite goale, fără arme, fără a putea riposta într-o primă etapă în faţa unei pandemii”, a fost auzit spunând Nelu Tătaru la evenimentul la care a fost prezent și șeful său direct, premierul Ludovic Orban.

Ministrul Sănătății nu s-a oprit însă aici. ”În acelaşi timp, am putut vedea că dacă promisiunile celor dinaintea noastră – în opt ani de zile opt spitale regionale – am reuşit în zece luni să semnăm contracte de finanţare pentru trei spitale regionale, ei nereuşind nimic. Am reușit să gestionăm o pandemie”, a susținut Tătaru, pe un ton apăsat.

Declarațiile șefului MS vin după ce în cursul acestei dimineți fusese prezent, alături de prim-ministrul Orban, la amplasamentul Spitalului Regional de Urgențe Iași, pe care l-a descris drept ”cel mai avansat în ce ține de proiect și de verificatorii de proiecte”. ”Se va realiza (…) implicarea mea este totală”, a dat asigurări ministrul Tătaru, de la evenimentul PNL, denumit ”E timpul Iașului”.

101 afisari

2 COMENTARII

  1. Ati „gestionat” pe dracu sa va ia.Ati gestionat numai hotii,37 Dosare penale la DNA.Izolete, niste targi acperite cu folie de plastic,”gestionate” cu 7.000 de Euro bucata,mai scumpa decat o Dacia noua.Milioane de masti la preturi hotesti,neconforme zac prin depozite.Bani aruncati pe ventilatoare care nu au mai ajuns in Tara.Ati luat bani dela UE,1,4 miliarde de Euro sa combateti pandemia,sa-i protejati pe medicii care au murit si alte cadre medicale,de bine ce au fost si sunt „protejati”,mor in continuare.Banii promisi nu au mai ajuns la cadrele medicale,desi i-ati primit dela UE.Ati bagat autoritatile locale la cheltuieli uriase,si nu ati compensat nimic,dar banii dela UE I-ati primit in contul pandemiei. Ti-ai dracu de hoti,acum tot voi strigati hotiiii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger