AcasăȘTIRI EXTERNEFiica lui Nelson Mandela a murit la 59 de ani - VIDEO

Fiica lui Nelson Mandela a murit la 59 de ani – VIDEO

Familia lui Nelson Mandela suferă o altă grea lovitură, la șapte ani de la pierderea fostului lider sud-african.

Zindzi Mandela, fiica lui Nelson Mandela și a celei de-a doua soții a acestuia, Winnie-Madikizela Mandela, a murit, la vârsta de 59 de ani. Conform The Sun, Zindzi Mandela a sfârșit într-un spital din Johannesburg – cel mai mare oraș din Africa de Sud. Cauza morții lui nu a fost aflată deocamdată.

Din 2014, femeia era ambasador al Africii de Sud în Danemarca, notează presa internațională.

Zindzi Mandela are patru copii – Zoleka, Zondwa, Bambatha și Zwelabo.

Amintiri despre tatăl său

Zindzi Mandela povestea, într-un interviu acordat în urmă cu câțiva ani publicației The Telegraph, despre tatăl său – pe care îl pierduse în decembrie 2013. Și despre cât de greu a fost să crească având tatăl în detenție. „Dintotdeauna m-am întrebat despre el, ce voce avea, cât era de înalt, dar prima dată când l-am văzut era în spatele unui perete despărțitor, deci tot n-am știut cât era de înalt și asta m-a frustrat”, mărturisea aceasta.

Nelson Mandela a murit la vârsta de 95 de ani. În aprilie 2018, Zindzi Mandela și-a pierdut mama.

174 afisari
Zenville

Ultimele știri

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...

Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO

Teribilism al unor tineri, în Baia Mare. Imaginile filmate în plină stradă, cu „aventura” care s-a vrut a fi fost distractivă, dar care ar...
proger