AcasăNewsGripa în școli. Protocol între Ministerele Educației și Sănătății

Gripa în școli. Protocol între Ministerele Educației și Sănătății

Cazurile de gripă apărute în ultima perioadă în grădinițe și școli, situații care au dus la închiderea unor unități de învățământ din Capitală, au făcut ca mai-marii din Educație și Sănătate să analizeze situația, într-o videoconferință cu inspectorii școlari generali și cu reprezentanți ai organizațiilor sindicale și ai asociațiilor de părinți.

Miniștrii Anisie și Costache au decis chiar să încheie un protocol de colaborare între cele două instituții pe care le conduc, cu măsuri preventive de aplicat. „Solicitarea mea către inspectoratele școlare județene vizează: nevoia de monitorizare cu atenție a situațiilor de criză ce pot apărea, informarea Ministerului Educației și Cercetării în privința acestor cazuri și menținerea unei legături permanente cu direcțiile județene de sănătate publică, precum și cu directorii unităților de învățământ. De asemenea, este imperios necesar să nu mai înceapă cursurile imediat după realizarea acțiunilor de dezinfecție și dezinsecție din unitățile de învățământ”, a menționat ministrul Educației, citată într-un comunicat.

144 afisari

1 COMENTARIU

  1. Probabil că prea mulți din banii de la învățământ, din cei 6% ce au fost stabiliți a fi alocați la învățământ , au fot dați la serviciile de informații ca să învețe și ăia ce nu au învățat când au fost în scoli,?
    S-au apucat și ăștia de la sănătate și educație să scrie protocoale, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger