AcasăNewsŞtefănescu, accent pe votul din Congresul PSD: Pentru că aşa aţi decis!

Ştefănescu, accent pe votul din Congresul PSD: Pentru că aşa aţi decis!

Un sfert dintre votanți gândesc exact ca Pleșoianu

Fostul secretar general al Partidului Social Democrat, un apropiat al ex-liderului PSD, Liviu Dragnea, a ţinut să sublinieze un aspect în legătură cu reuniunea de sâmbătă a formaţiunii conduse de Viorica Dăncilă, validată oficial prezidenţiabilul PSD.

Şi anume că rezultatul alegerilor va fi decontat de fiecare lider de organizaţie social-democrată. ”PSD şi-a lansat azi candidatul pentru prezidenţiale! Prin urmare, fiecare organizaţie are obligaţia să-şi mobilizeze la maxim toate structurile. Şi toţi oamenii! Să-şi asume fiecare şef din teritoriu rezultatul final. Pentru că aşa aţi decis, susţinut şi votat! În unanimitate!”, a atras atenţia Ştefănescu, într-o postare transmisă în contextul Congresului de la Parlament, la care au participat peste 1.100 de delegaţi social-democraţi.

3.393 afisari

6 COMENTARII

  1. Vai mama voastră! Ati umplut-o de sange cu scaietele ala de Teodorovici. Persiflant si cu tupeu ieftin nici Botezatu nu l-ar lua in trupa lui.

  2. Dl Stefănescu a fost, este, si va fi in continuare un politician adevarat .Acolo unde a fost sau este, a dat si ddovadaa de o probitate profesională si partinica deosebita .

  3. Vai de noi…turul doi intre un arogant-indiferent- mut si o mediocra…
    Daca nu vine din urma echipa soros…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger