AcasăNewsSCENE ȘOCANTE în Craiova: Un bărbat stropea trecătorii cu benzină și le...

SCENE ȘOCANTE în Craiova: Un bărbat stropea trecătorii cu benzină și le dădea foc. A fost prins de Poliție

Un bărbat de 32 de ani care stropea trecătorii cu benzină a fost imobilizat și dus, marți, la sediul Poliției pentru cercetări. La intervenție au participat mai multe echipaje de polițiști, mascați, pompieri și jandarmi.

Scenele șocante s-au întâmplat în timp ce premierul Viorica Dăncilă se află în Bănie, la o reuniune a PSD Dolj, alături de Eugen Teodorovici.

Potrivit IPJ Dolj, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat stropește cu benzină într-un bloc din Craiova, dar și persoanele care trec prin zona respectivă.

Mai multe echipaje de poliție, luptători SAS, jandarmi și pompieri s-au deplasat la fața locului, au intrat în apartamentul în care se afla bărbatul, situat la etajul doi al blocului, și l-au imobilizat.

Oamenii legii au stabilit că este vorba de un bărbat de 32 de ani, din Craiova, care a fost dus la sediul Poliției. „În cauză au fost demarate cercetările pentru lămurirea stării de fapt și a dispunerii măsurilor legale ce se impun”, au anunțat reprezentanții IPJ Dolj.

Potrivit acestora, două persoane au suferit arsuri după ce au fost stropite cu benzină.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
179 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger