AcasăNewsProtest cu zeci de oameni la Cotroceni. Se cere libertate pentru Dragnea

Protest cu zeci de oameni la Cotroceni. Se cere libertate pentru Dragnea

Fara sa tina cont de caldura de afara, dar si de faptul ca presedintele nu e la Cotroceni, vehiculandu-se ca ar fi mers la Neptun pentru a sarbatori recenta aniversare, zeci de oameni au mers duminica la amiaza, la sediul Presedintiei, pentru a-i cere primului om in stat sa plece din functie.

La protest au fost chemati doar „patriotii adevarati”. In jur de 40-50 – persoane de varsta a doua si a treia – au si raspuns initiativei

Si, mai mult decat atat, pentru a se vedea cat se poate de clar mesajele trecute pe pancartele cu care au venit – si anume eliberarea fostului lider social-democrat din inchisoare. „Liviu. Detinut politic. Libertate”, sta scris pe un A4 afisat de o participanta la protestul anuntat pe o retea de socializare. „Si eu sunt Liviu Dragnea” – suna mesajul trecut pe coala tinuta in maini de un alt protestatar, in timp ce un altul asigura: „Am votat PSD pentru Liviu Dragnea”.

Demersul are loc la aproape trei saptamani de la condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare, in dosarul DGASPC Teleorman. In tot acest timp, fostul sef al PSD este incarcerat, in perioada de carantina, la Penitenciarul Rahova.

279 afisari

1 COMENTARIU

  1. Pupincuristii de profesie nu au limite nici principii ,ei pupa-ncur pe orcine pentru cativa arginti.
    Hotia lui dragnea n-a fost condamnata ,a fost condamnat abuzul de putere exercitat in favoarea PSD si in defavoarea copiilor nefericiti,necajiti,a copiilor cu dizabilitati !!.
    Dragnea trebuia sa primeasca de N ori pedeapsa pentru ca a furat de la copii !!.
    Inconstientii ,iresponsabilii si profitorii PSD sunt nemultumiti ca li s-a taiat BIBERONUL !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger