AcasăNewsBăsescu: Moțiunea arată că există Opoziție

Băsescu: Moțiunea arată că există Opoziție

Traian Băsescu a declarat, miercuri, că moţiunea de cenzură trebuia depusă, cu toate că avea şanse mici să treacă, precizând că, după calculele sale, opoziţiei i-au lipsit cam 30 de voturi.

<a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagtraian basescu title=Traian Băsescu data wpil keyword link=linked>Traian Băsescu<a> Sursa foto Twitter

„Principalul obiectiv al acestei moţiuni trebuie să fie acela de a arăta că există opoziţie, care ocazionat de moţiune, să provoace o dezbatere care să puncteze, să pună un pilon unde se află alianţa de guvernare PSD-ALDE. Nu este obligatoriu, deşi mi-aş dori foarte mult, ca moţiunea să aibă succes. Dacă ar avea succes ar fi foarte bine. În cazul în care nu are succes, oricum trebuia făcută. Moţiunea trebuia făcută”, a afirmat Traian Băsescu, într-o intervenţie telefonică la un post de televiziune.

Acesta a adăugat că nu crede că vor fi atâtea „dezertări” în PSD încât să umple golul de 30 de voturi al Opoziţiei. „Cred că PSD este capabil să instituie un sistem de control pe oamenii lui care să facă imposibile dezertările. (…) Nu cred că va fi o hemoragie atât de mare de PSD-işti încât să acopere golul de circa 30 de locuri. După socotelile mele, cu tot cu trecerea UDMR de partea opoziţiei, lipsesc vreo 30 de voturi”, a explicat senatorul PMP.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
97 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger