AcasăNewsReactie de la varful ALDE: Pentru a-si atinge scopul politic, Iohannis nu...

Reactie de la varful ALDE: Pentru a-si atinge scopul politic, Iohannis nu ezita sa isi critice tara

Pe langa comentariile facute de social-democratul Fifor, la recentele atacuri lansate de catre primul om in stat la adresa guvernarii, a aparut o reactie si din partea partenerilor PSD-ului din cadrul Coalitiei.

Fostul ministru Andrei Gerea, vicepresedintele ALDE, a pus declaratiile lui Klaus Iohannis pe seama campaniei electorale, stiuta fiind intentia presedintelui de a candida pentru un al doilea mandat la Cotroceni. „Astazi (miercuri-n.r.) presedintele Klaus Iohannis ne-a aratat inca o data ca a ramas in campania electorala. O dovada in acest sens este discursul sau de astazi (miercuri – n.r.) din cadrul sedintei plenare a Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei, care ilustreaza foarte bine dictonul ca ‘scopul scuza mijloacele’. Pentru a-si atinge scopul sau politic, presedintele nu ezita sa isi critice propria tara, spunand investitorilor cat de neprielnica este pentru investitii, cat de rea este tara sa, netinand cont de realitati. Eu consider ca in astfel de intalniri, un presedinte care tine la tara sa ar trebui sa abandoneze interesele electorale si sa faca lobby tarii sale”, a transmis, intre altele, Gerea, via Facebook.

Totodata, vicepresedintele ALDE considera ca Iohannis „incearca sa dea o mana de ajutor PNL, in speranta ca motiunea de cenzura va trece, astfel incat sa isi numeasca din nou „Guvernul meu” pentru a-si creste sansele sa castige un nou mandat de presedinte”. Doar ca Gerea nu pare sa creada deloc in sansele ca demersul Opozitiei sa treaca de votul Parlamentului. „Cu toata agitatia sa, presedintele stie ca motiunea de cenzura este sortita esecului”, considera politicianul din fruntea ALDE.

193 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger