AcasăNewsCum explica Iohannis lipsa invitatiei pentru Dancila: Nu sunt prevazute evenimente strict...

Cum explica Iohannis lipsa invitatiei pentru Dancila: Nu sunt prevazute evenimente strict protocolare

Pe langa faptul ca a mers personal sa verifice cum decurg, pe ultima suta de metri, pregatirile pentru Summitul informal al Consiliului European pe care il va gazduit Sibiul, joi, presedintele a lamurit si de ce anume nu a ajuns o invitatie la acest eveniment si la premierul Dancila, in contextul in care aceasta spusese, in urma cu ceva zile, ca nu a primit asa ceva.

Explicatia – formulata cu o tenta ironica foarte usor de remarcat – s-a centrat pe ideea ca Romania e reprezentata la Consiliul European de catre seful statului. „Nu este nici o rea vointa, nici o rea credinta, pur si simplu aici este locul presedintelui, in Consiliul European, si noi ne intrunim aici ca sa lucram (…) Nu sunt prevazute evenimente strict protocolare, la care lumea ar sta si ar pierde vremea”, a ales sa sublinieze Iohannis, inainte de a mai face o remarca – si anume: „cine doreste sa participe la partea de distractie este invitat la concert in Piata Mare, la liber”.

In alta ordine de idei, presedintele a dat de inteles ca e multumit despre felul cum arata orasul si cum arata pregatirile pentru evenimentul din 9 mai.

259 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger