AcasăNewsTariceanu anunta de ce nu va merge sa voteze la referendum

Tariceanu anunta de ce nu va merge sa voteze la referendum

Toate drumurile duc la... Tariceanu!

Subliniind ca partidul sau nu are nimic impotriva consultarii populare pe care Klaus Iohannis a anuntat ca o va convoca in 26 mai, pe tema Justitiei, Calin Popescu Tariceanu a declarat, sambata, la Slatina, ca nu va merge sa voteze la referendum.

Liderul ALDE considera ca referendumul ar pune in plan secund, in fapt, atentia romanilor de la alegerile europarlamentare. „N-avem o problema cu referendumul, noi, ca partid, dar (…) nu-i normal ca o tema politica care ar trebui sa fie de interes, care ar trebui sa devina de interes, adica alegerile pentru Parlamentul European, in care vreau sa-i convingem pe romani sa se preocupe, sa fie mai atenti la dezbateri, sa vina la vot, sa fie perturbata de un alt subiect care este fara nicio legatura cu alegerile europene, cu Parlamentul European, este o tema politica pe care vrea sa o foloseasca presedintele in avantajul propriu, vrea sa fure startul in cursa electorala din toamna si vine cu acest referendum. (…) Eu n-am sa merg sa votez la referendum pentru ca referendumul mi se pare o greseala”, a afirmat Tariceanu, citat de antena3.ro.

author avatar
Andrei Coman
122 afisari

2 COMENTARII

  1. Cum sa mearga la referendum cand este direct vizat de condamnare penala . Acest avorton gen intelectualul din 1950 care a acceptata sa manance ,,castane ” de la comunisti pentru a trai ca un boier s – a remarcat prin divizarea PNL , infiintand PNL – aripa tanara , cu un alt monstru Patriciu, bulit de rusi oentru ca intrase in mafia energiei si deranja , in 1992 , iar duoa asta s – a remarcat ca inaintasul sau epigramistul care a facut de ras uniforma militara regala Quintus prin actiuni antiromanesti. Dar Dumnezeu nu doarme .

  2. Ați spune că un astfel de gest al unui politician, prin care își exprimă în mod public opiniile este un gest democratic sau unul nedemocratic, domnul Tăriceanu anunțând că nu susține exprimarea democratică, prin vot, a opiniei personale ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger