AcasăNewsFirea a parasit spitalul, dupa operatie. "Ingerii mei salvatori"

Firea a parasit spitalul, dupa operatie. „Ingerii mei salvatori”

La o saptamana dupa ce a fost suspusa unei interventii chirurgicale, Gabriela Firea a primit unda verde de la medici pentru a parasi spitalul Dr. Ioan Cantacuzino din Capitala.

Firea a explicat, intr-un mesaj postat vineri pe o retea de socializare, prin ce momente dificile a trecut in ultima perioada, care au facut necesare cele doua operatii la care a fost supusa, in doar cateva luni.

„Dupa starea de rau de 3 luni, ocluzia intestinala cu care am venit in urgenta joi seara, si cea de-a doua interventie chirurgicala efectuata (dupa cea laparoscopica din decembrie), urmeaza tratamentul pe parcursul unei perioade de circa o luna de zile si revenirea la Spitalul Cantacuzino, la ingerii mei salvatori, pentru reintegrarea aparatului intestinal”, a marturisit Firea, pe Facebook.
Pana sa plece din unitatea medicala, primarul a facut poze cu colectivul medical care a avut-o in grija, in frunte cu managerul spitalului, conf. univ. dr. Iulian Brezean, si a transmis multe multumiri. „O echipa de chirurgi romani de talie internationala care fac minuni zilnic, intr-un spital din Bucuresti. Mii de multumiri intregului personal : asistente, infirmiere – competenti si umani. Cu toti bolnavii! Cu absolut toti!”, a tinut sa sublinieze social-democrata.

sursa foto: facebook/Gabriela Firea

382 afisari

1 COMENTARIU

  1. Sigur ca om ii uram sanatate . Dar ca primar ii recomandam sa circule cu autobuzele turcesti care sunt exact ca autobuzele intraorasenesti din comunism: nu sunt spatioase, nu au suspensii si au inceput sa emane gaze , dupa nici cateva luni de folosire . Ii recomandam sa se mute in Bucuresti nu sa stea la mosie in Voluntari fara sa se izbeasca secunda de secunda de mizeria din capitala unei tari europene. Ar face bine sa demisioneze pe motive de sanatate ca altfel o sa o arunce bucurestenii din primarie exact in autobuzele turcesti . Suntem siguri ca , comisionul luat din acest contract cu autobuzele turcesti a fost mai mai mare decat cel luat de Videanu. Trebuie sa recunostem ca in afara de lipsa aerului conditionat ,,mertanele ” lui Videanu le da clasa galosilor turcesti. Am fi intersati sa aflam cine de la ,,partid” , adica de la comunisti au ,,indicat ” contractul cu galosii turcesti. Ea nu vede ca in supermarketuri romanii fug de importurile turcesti pentru lipsa de calitate . Sa se mute intr -un bloc in Titan si apoi sa dialogheze cu amaratii de romani.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger