AcasăNewsDN1. Un autoturism a ramas pe calea ferata, dupa un accident

DN1. Un autoturism a ramas pe calea ferata, dupa un accident

Polițiștii, în alertă! Un bancomat a fost spart. Hoții au reușit să fugă cu banii (sursa foto: Facebook)

Circulatia feroviara a fost oprita, iar cea rutiera a fost ingreunata, in urma unui accident ce a avut loc joi la pranz, pe DN1, in zona localitatii prahovene Paulesti.

A fost vorba de o coliziune fata-spate intre doua autoturisme, produsa dupa ce primul dintre ele a franat brusc, din cate anunta Centrul Infotrafic. Masina de la care ar fi plecat tot incidentul a ramas pe calea ferata, soferita ajungand in atentia cadrelor medicale ajunse la fata locului, fiind ranita usor.

Ca urmare a accidentului ce a avut loc pe sensul Brasov-Ploiesti, circulatia feroviara a fost oprita, pana la incheierea cercetarilor menite sa lamureasca toate conditiile in care s-a produs accidentul. Totodata, pentru o perioada de timp, masinile ce aveau drum in zona au circulat pe un singur fir, alternativ.

96 afisari
Zenville

Ultimele știri

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...

Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO

Teribilism al unor tineri, în Baia Mare. Imaginile filmate în plină stradă, cu „aventura” care s-a vrut a fi fost distractivă, dar care ar...
proger