AcasăNewsDragnea, la Resita: sa faceti politica partidului pentru oameni, nu pentru gasti

Dragnea, la Resita: sa faceti politica partidului pentru oameni, nu pentru gasti

Ajuns sambata la Resita, avand in vedere ca in organizatia judeteana PSD Caras Severin au loc alegeri, dupa plecarea lui Ion Mocioalca din partid, Liviu Dragnea a avut parte atat de aplauze si scandari ale numelui sau si al formatiunii pe care o conduce, cat si de huiduieli.

Intre toate acestea, a ales sa transmita un mesaj reprezentantilor partidului sau, care l-au intampinat, spunandu-le ca spera ca „dupa alegerile din organuzatia judeteana lucrurilesa intre in normal si sa faceti chiar politica partidului si a PSD pentru oameni, nu pentru gasti, nu pentru interese personale, nu pentru oameni care au folosit partidul asta pentru alte interese”.

Totodata, Dragnea a tinut sa spuna ca are „incredere foarte mare in Luminita”, referindu-se la deputatul Luminita Jiivan, care candideaza la conducerea Organizatiei PSD Caras.

119 afisari

1 COMENTARIU

  1. Incredibil. Baiatul asta de militian din Gratia vrea sa distruga partidul socialist din tara. Acum , la orele acestea. dragnea are un discurs in teritoriu care aminteste de latraturile comunistilor din anii 1950. Dar din imaginile din sala apar membrii de partid care se plictisesc , nu cred nimic ci se gandesc la prapadul pe care il face echipa militianului de peste 2 ani. Averile uriase stranse de nucleul dur al ,,colegilor” din functiile de conducere sunt probe pe care psd nu poate sa le ascunda. Mosiile lui rragnea si a acolitilor lui sunt efectiv nesimtite. Se acuza statul paralel dinainte de dragnea . Dar intrebam si noi romanii ???? Oare cei acuzati de dragneaaa nu au fost oamenii promovati de ilici- kgb ? Oare embrionul dragnnneaaa nu eate creat in laboratorele lui ilici ? Asupra Romaniei s – a abatut noaptea mintii. Oare Johannis vine din neant ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger