AcasăNewsKovesi a ajuns la Parchetul General: am sa fac declaratii la iesire

Kovesi a ajuns la Parchetul General: am sa fac declaratii la iesire

Fosta sefa a DNA pare ca nu s-a saturat de putere

Fosta sefa a Directiei Nationale Anticoruptie s-a prezentat, vineri la pranz, la Parchetul General, pentru a fi audiata la Sectia pentru investigarea infractiunilor din Justitie.

kovesi”Sunt foarte racita, vorbesc mai greu, am sa fac declaratii la iesire”, a declarat Laura Codruta Kovesi, in urma cu scurt timp, cand a ajuns la PG.

E de mentionat faptul ca, pe langa armata de jurnalisti aflata in fata sediului Parchetului, in proximitatea cladirii s-au aflat mai multe persoane, care au scandat, la un moment dat, „Codruta, nu uita, noi suntem de partea ta!”.

Amintim ca fosta sefa a DNA a anuntat ca a fost citata la nou infiintata sectie in calitate de suspect, intr-un dosar in care acuzatiile sunt de abuz in serviciu, luare de mita si marturie mincinoasa. Ulterior, Adina Florea a anuntat ca este vorba despre dosarul deschis in urma denuntului depus de Sebastian Ghita. Fostul parlamentar, aflat de o perioada insemnata de timp in Serbia, a inaintat Parchetului o plangere pe numele fostului procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie in luna decembrie a anului trecut, in legatura cu aducerea in tara a afaceristului Nicolae Popa.

author avatar
Cristina Stefan
217 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger