AcasăNewsReactie din PNL la plecarea lui Tudose din PSD: acum incepe sa...

Reactie din PNL la plecarea lui Tudose din PSD: acum incepe sa se joace noua majoritate parlamentara

Decizia lui Mihai Tudose de a parasi randurile social-democratilor si de a se alatura formatiunii lui Victor Ponta a iscat comentarii pe scena politica. Printre cei care au reactionat la acest pas facut de catre fostul prim-ministru se numara si senatorul liberal Alina Gorghiu.

Mai exact, hotararea fostului premier PSD, anuntata in cursul acestei dupa-amieze, a facut-o pe fosta sefa a PNL sa aduca in discutie o eventuala motiune de cenzura la adresa Cabinetului Dancila. „Mihai Tudose demisioneaza azi din PSD. Unii ar spune „Bravo!”. Eu zic ca e un gest salubru si necesar. Nu comentez inscrierea in partidul lui Ponta, ca nu mi se pare vreo formula proaspata nici aia”, comenteaza, in prima faza, liberala, pe Facebook, inainte de a aduce in discutie un alt aspect. „Dar asta e alta discutie. As putea spune ca acum incepe sa se joace noua majoritate parlamentara si o motiune de cenzura de succes, evident fara greselile nefortate ale opozitiei”, conchide Gorghiu.

Amintim ca in decembrie anul trecut, motiunea de cenzura la adresa Executivului, denumita „Ajunge! Guvernul Dragnea-Dancila, rusiena Romaniei” a fost respinsa in Parlament.

278 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Lista celor 9 candidați care intră în cursa electorală pentru Primăria Capitalei

Nouă candidați intră în cursa electorală din 9 iunie, pentru fotoliul de primar general al Capitalei.Printre ei, social-democrata Gabriela Firea, fosta șefă de...

Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”

Dat fiind faptul că Paștele se apropie tot mai mult, nu sunt deloc puțini cei care au început deja să facă pregătiri pentru masa...
proger