AcasăNewsRemaniere. La PSD se decid schimbarile din Guvern. Numele vehiculate

Remaniere. La PSD se decid schimbarile din Guvern. Numele vehiculate

Pana sa se anunte deciziile luate in cadrul sedintei Comitetului Executiv de la Partidul Social Democrat, in care se discuta, la aceasta ora, intre altele, pe marginea schimbarilor ce se vor decide in cadrul echipei guvernamentale, in spatiul public au aparut – pe surse, e drept – cateva nume de posibili viitori ministri in Cabinetul Dancila 2.

UPDATE: Un nume vehiculat la sefia Transporturilor este si cel al Liei Olguta Vasilescu, actualul ministru al Muncii, portofoliul pentru care ar urma sa fie propus Marius Budai.

De asemenea se vorbeste, tot pe surse, despre faptul ca o schimbare s-ar pregati si la Ministerul Culturii, si anume eventuala schimbare a lui George Ivascu cu senatorul PSD Daniel Breaz.

–––

„Decidem in CEx”, a ales sa sublinieze sefa Guvernului, in momentul in care a venit, alaturi de Liviu Dragnea, in sala de sedinte de la Parlament.

Astfel, pe surse se spune ca s-ar putea ca in locul lui Paul Stanescu – in postura de viceoremier si ministru al Dezvoltarii – ar putea fi propus Ilan Laufer, despre care se stie ca a facut parte din Cabinetul Tudose, ca ministru pentru Mediul de Afaceri.

Totodata, in locul lui MIhai Fifor – cel care a anuntat ca isi depune mandatul de la Ministerul Apararii pentru a se dedica activitatii de partid – se vehiculeaza numele fostului ministru Gabriel Les.

Totodata, se szvoneste ca trezorierul PSD, Mircea Draghici, ar putea ajunge sa-l inlocuiasca pe Lucian Sova in fruntea Ministerului Transporturilor.

Nu in ultimul rand, se speculeaza ca Niculae Badalau l-ar putea inlocui pe Danut Andrusca la Ministerul Economiei.

206 afisari

3 COMENTARII

  1. cred ca nu sunt binevenite schimbarile de ministrii. Un ministru ar trebui cel putin sa fie in functie ca sa cunosca toate problemele economice din ramura respectiva si sa poata sa faca ca activitatetea respectiva sa mearga. La noi sunt probleme mari, problemele de ordin financiar sunt multe, nu este usor sa faci fata daca nu ai o anumita experienta.

  2. Ministrii mutati de colo colo, oameni care cica se pricep la toate dar nu se pricep la nimic, Olguta e buna peste tot desi habar nu are de nimic.. DEZASTRU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger