AcasăNewsAriana Grande, pipaita de un pastor

Ariana Grande, pipaita de un pastor

Imbratisare cu mana pe san

Pastorul care a oficiat ceremonia de inmormantare a Arethei Franklin i-a cerut cerut scuze  Arianei Grande pentru ca a „depasit limitele” atunci cand a atins-o intr-un mod inadecvat. Mai precis, imaginile publicate de presa americana arata cum mana dreapta a pastorului atingea un san al starului pop.

Imbratisare cu mana pe san

„Nu m-am gandit niciodata ca urma sa ating sanul cuiva”, a declarat episcopul Charles Ellis, pastorul bisericii Greater Grace Temple din Detroit, unde au avut loc funeraliile cantaretei Aretha Franklin. Ariana Grande, in varsta de 25 de ani, a interpretat o piesa clasica din repertoriul legendarei Aretha Franklin, „(You Make Me Feel Like) A Natural Woman”, in timpul unei ceremonii care a reprezentat un lung si vibrant omagiu adus „Reginei muzicii soul”, decedata la varsta de 76 de ani pe 16 august din cauza unui cancer pancreatic. Dupa interpretarea ei, Ariana a fost felicitata pe scena de episcopul Charles Ellis, care i-a pus o mana pe spate si a strans-o in brate. Pastorul american a recunoscut ca a facut un gest “prea prietenos”, depasind “limitele”, dar a precizat ca „imbratiseaza toti artistii, indiferent daca sunt barbati sau femei”. Totodata, episcopul a prezentat scuze si pentru comentariul facut la adresa artistei pop. „Cand am vazut ca Ariana Grande facea parte din program, am crezut ca era o noua optiune inscrisa in meniul de la Taco Bell”, a declarat Charles Ellis,  cu referire la  lantul  de restaurante de tip fast-food, cu specific mexican si foarte populare in SUA.

author avatar
Bogdan Borcea
268 afisari
Zenville

Ultimele știri

Lista celor 9 candidați care intră în cursa electorală pentru Primăria Capitalei

Nouă candidați intră în cursa electorală din 9 iunie, pentru fotoliul de primar general al Capitalei.Printre ei, social-democrata Gabriela Firea, fosta șefă de...

Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”

Dat fiind faptul că Paștele se apropie tot mai mult, nu sunt deloc puțini cei care au început deja să facă pregătiri pentru masa...
proger