AcasăDezvaluiriAncheteAtac ”RAIDER” in Servicii”!

Atac ”RAIDER” in Servicii”!

Razboi ”Blitzkrieg” in sistem

Pentru luna septembrie este pregatita o operatiune fara precedent in Romania, fiind gata puse la punct toate amanuntele privind declansarea unui atac de tip ”RAIDER” pentru preluarea ”in doi timpi si trei miscari” a conducerii unui important serviciu secret. Iar daca se va da OK-ul final pentru acest plan, presiunea atacurilor concentrate va fi atat de mare, incat este de asteptat ca ”baricada” sa nu reziste decat cateva zile. Mai ales daca se va beneficia atat de sprijinul extern, cat si de cel din interiorul serviciului vizat de aceasta actiune care va dinamita pur si simplu sistemul romanesc.

Razboi ”Blitzkrieg” in sistem

Iar panica ”tintelor in miscare” este cu atat mai mare cu cat, daca experimentul se va solda cu succes, alte doua servicii ar putea fi vizate imediat de aceasta operatiune in forta, prin care vor fi cu totul schimbate liniile la conducerea structurilor respective. De semnalat si ca aceasta decizie radicala este pe cale sa fie luata dupa ce s-a convins si cine trebuia ca orice tentativa de negociere pare sortita esecului, astfel ca mentinerea actualei conduceri este considerata pur si simplu o vulnerabilitate la adresa sigurantei nationale!

”Foc de voie” din toate partile!

 Cati noi generali vor alege ”pensionarea de onoare” in chiar ultima clipa?

Cu toate ca atacurile de tip ”RAIDER” au facut furori in Republica Moldova, unde aproape ca au devenit marca inregistrata a unor oligarhi specializati in preluarea fortata a unor afaceri, aceasta strategie a fost apoi aplicata si in politica si in controlarea unor institutii de forta. Iar principala caracteristica este declansarea unei presiuni totale, prin operatiunile concentrate a mai multor factori diversi de decizie, care, beneficiind de sprijinul informativ al cuiva bine pozitionat in interior declanseaza ”foc de voie”, din toate partile, impotriva celor ”insemnati” pentru a fi eliminati de la conducere. Iar de cele mai multe ori rezultatul este devastator, prea putini fiind cei care rezista atunci cand ”restul lumii” decide sa-i loveasca naprasnic din toate partile, mai ales din punct de vedere informativ. Si uite ca, desi pana acum in Romania nu a fost inca depasita aceasta ”linie rosie”, lucrurile par sa se precipite acum mai mult decat oricand. Si considerand ca purtarea si in continuare a unui razboi ”traditional” necesita prea multe eforturi si tot acest timp este folosit de cei vizati pentru a produce la randul lor cat mai multe ”stricaciuni” s-ar lua si la noi in considerare tot mai serios varianta declansarii unui prim atac ”RAIDER” asupra unui serviciu secret. In urma caruia este greu de crezut ca vor mai exista ”supravietuitori” in actuala conducere, la ce desfasurare de forte va fi folosita pentru ”eliminarea” lor. Iar acest ultim avertisment, venitd eloc intamplaptor dupa semnalul mai mult decat clat transmis de cater Donald Trump prin intermediul lui Rudolph Giuliani ar putea grabi ”retragerea d eonoare” a unora dintre generalii vizati. Cu atat mai mult cu cat, dupoa cum se susotesye la varful sistemului, operatiunea va continua daca primul atac ”RAIDER” se va dovedi un succes si conducerea serviciului secret vizat va fi debarcata, alte doua structuri aflandu-se pe lista neagra, termenul limita fiind chiar luna septembrie.

author avatar
Catalin Tache
4.031 afisari

4 COMENTARII

  1. Serviciile noastre sunt intr-o situatie foarte proasta, tinand cont de problemele globale ale NATO, dar mai ales ale SUA, care e pe cale sa piarda Turcia si trebuie sa gaseasca urgent o locatie, care s epare ca e Romania. In tot acest timp , Iohannis, ca presedinte si stapan peste serviciile secrete, a facut cel mai idiot joc. A incercat el sa joace la doua capte – SUA si germania, uitand zicala romanesca – cine incearca sa stea pe doua scaune, cade intre ele. Iohannis, inconjurat de consilieri |OBAMISTI, a crezut ca isi cumpara linistea de la americani daca le cumpara rablele de rachete Patriot si le da 4 MILIARDE (bazandu-se si pe rahatul de Dragnea, care suge americanisme crezand ca e smecher), iar intre timp facea politic tot ce ii cerea Merkel. Helvig a crezut si el ca serviciile pot juca la doua capete, dar SRI era prea intestat de ”colaboratori” CIA ca jocul sa nu fie devoalat rapid. SUA s-a hotarat sa ocupe definitiv Romania, isi amenajeaza baze militare la Turda si Buzau, fara sa-l mai consulte mult pe Iohannis. Pentru ca are nevoie de loialitate deplina, SUA va curata rapid Romania de OBAMISTII romani din servicii si s-ar putea chiar si din preajma lui Iohannis. Cred ca CIA se va ocupa putin si de rutele finatarii celor di #rezist, care vor fi ocupati sa-si faca puzderie d epartidulete, pe care de fapt nu le va vota nimeni. Cun in Romania deja se bat nemtii si francezii pe scaunul de la Cotroceni, americanilor le va fi mai usor sa isi instaleze pe el un presedinte loial. Inca nu stim cine este, dar va fi scos de CIA din joben ca un uepuras din jobenul magiceanului. In toatat povestea asta noi, romanii, suntem spectatori pentru ca am avut presedinti si servicii de rahat, care nu au vandut Romania, ci au dato pr gratis..Americanii isi vor aduce si armele nucleare in Romania, fara ca romanii sa fie intrebati daca vor sa fie parjoliti intr-un atac nuclear. Vai de tara asta…..

    • Adica pardon sa am putin tic rezon tu cutezi sa te indupleci prima ca sa crezi ca daca detii grasuni, cineva mai catadicsaste sa incerce a mai crede vreodata la parjol ⛲?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger