AcasăNewsCarmen Dan ii raspunde lui Iohannis: reactia presedintelui, prematura

Carmen Dan ii raspunde lui Iohannis: reactia presedintelui, prematura

Sefa MAI considera ca primul om in stat s-a cam grabit cand a caracterizat public drept „brutala” interventia jandarmilor de la manifestatia din zona Pietei Victoria.

„Apreciez ca reactia de aseara a dlui presedinte, de a caracteriza ca „brutala”actiunea Jandarmeriei, a fost prematura. Despre legalitatea actiunilor Jandarmeriei, nu dl presedinte trebuie sa se pronunte , ci Parchetul Militar”, a afirmat apasat Carmen Dan, sambata dupa-amiaza, intr-o declaratie de presa sustinuta de la sediul institutiei pe care o conduce.

Replica ministrului de Interne vine ca urmare a postarii, pe pagina oficiala de Facebook a lui Klaus Iohannis, a urmatorului mesaj, cu referire la incidentele aparute la protestul de vineri, din apropierea sediului Guvernului. „Intr-o democratie autentica este dreptul fiecarui om sa protesteze, dar violenta nu este acceptabila, indiferent de optiunile politice. Condamn ferm interventia brutala a Jandarmeriei, puternic disproportionata in raport cu manifestarile majoritatii oamenilor din Piata Victoriei. Incercarea de a infrange vointa oamenilor printr-o reactie violenta a fortelor de ordine este o solutie condamnabila. Ministrul de Interne trebuie sa dea urgent explicatii pentru modul in care a gestionat evenimentele din aceasta seara!”, a ales sa transmita presedintele statului.

foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
205 afisari

2 COMENTARII

  1. Cum, dracu”, erau prizabili jandarmii cand erau „mana armata” a DNA, ca in politisti nu avea incredere si „arma” preferata a lui Basescu, care repudiase politia pe motiv de „javra ordinara”, dar, acum cand nu s-au lasat toti calcati in picioare au devenit mai afurisiti decat „ciuma rosie”

  2. Daca nu va e cu suparare doamna ministru, ce faceati la postul de comanda? Pacat ca vi-ati intrerupt concediul pt.ca jandarmeria „a aplicat legea” si a trebuit să-i dati „o replica” Presedintelui!?!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”

Dat fiind faptul că Paștele se apropie tot mai mult, nu sunt deloc puțini cei care au început deja să facă pregătiri pentru masa...

Postecoglou obligat să-l titularizeze pe Drăgușin?

Ben Davies, fundașul stânga al lui Tottenham, s-a accidentat și va rata restul acestui sezon. Destiny Udogie, titularul postului, ratează și el finalul acestei...
proger