AcasăNewsTanar inecat in mare, gasit la Eforie. Era disparut de marti

Tanar inecat in mare, gasit la Eforie. Era disparut de marti

Inca o persoana a pierit inecata in apa marii, in actualul sezon estival.

De aceasta data este vorba despre un tanar de doar 17 ani, care a intrat marti seara sa faca o baie in mare, la Eforie Nord, dar nu a mai iesit. Nimeni nu a mai stiut nimic de el, pana in cursul diminetii de joi, inainte de rasaritul soarelui, cand valurile i-au adus trupul neinsufletit la mal. Din cate s-a anuntat pe pagina de Facebook Eforie Online, baiatul inecat a fost gasit in zona Vraja Marii.

Din pacate, nu s-a mai putut face nimic altceva decat sa se constate decesul baiatului. Cazul a ajuns in atentia politiei constantene.

164 afisari
Zenville

Ultimele știri

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...

Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu

Ouăle sunt la mare căutare, înainte de Paştele 2024. În afară de faptul că sunt folosite ca ingerdiente pentru diferite feluri culinare, gospodinele le...
proger