AcasăSPORTWill Smith, fotbalul si investitiile

Will Smith, fotbalul si investitiile

Will si fosta vedeta a AC Milan, Keisuke Honda,asteapta 100 de milioane de dolari

Actorul american doreste sa investeasca in start-up-uri care lupta impotriva inegalitatilor sociale.

 

Will si fosta vedeta a AC Milan Keisuke Hondaasteapta 100 de milioane de dolari

Alianta este exploziva. Starul din Bel Air s-a alaturat fotbalistului  japonez Keisuke Honda, fosta stea a  AC Milan, pentru a forma un fond de investitii. Numit Fondul Dreamers, entitatea urmareste sa finanteze start-up-uri care sa abordeze provocarile sociale, a anuntat ieri agentul lui Keisuke Honda. Acesta va reuni investitori precum Uber sau SpaceX. Nimic nu a fost dezvaluit despre cum au ajuns Honda si Smith sa faca cauza comuna, dar americanul l-a clasat pe japonez printre „cei mai buni jucatori” ai Cupei Mondiale din 2018 din Rusia. „Imi place starea lui de spirit, este intr-adevar un tip bun”, a adaugat dublul nominalizat la  Oscar. ”As dori sa imbunatatesc viata oamenilor din Statele Unite, Japonia si din intreaga lume prin Fondul Dreamers”, a declarat Keisuke Honda.

MILAN ITALY APRIL 23 Keisuke Honda of AC Milan looks on during the Serie A match between AC Milan and Empoli FC at Stadio Giuseppe Meazza on April 23 2017 in Milan Italy Photo by Marco LuzzaniGetty Images

Fondul, cu sediul in Los Angeles, este asteptat sa ridice 100 de milioane de dolari de la investitori, inclusiv de la firma japoneza de brokeraj Nomura Holdings. Atacantul de 32 de ani si-a anuntat retragerea de la fotbalul international la inceputul acestei luni, dupa infrangerea dramatica a echipei Japoniei in fata reprezentativei Belgiei. Honda spune ca „a inceput sa se gandeasca la o modalitate de a ajuta oamenii dezavantajati”, dupa ce a aflat acum zece ani, cand a jucat intr-un club din Olanda, ca unii jucatori trimit mai mult de jumatate salariul lor pentru a sprijini familiile lor in Africa si America de Sud.

author avatar
Bogdan Borcea
94 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger