AcasăNewsCe gradinite vor fi deschise pe perioada vacantei de vara, in sectorul...

Ce gradinite vor fi deschise pe perioada vacantei de vara, in sectorul 1

Cu doar cateva zile inainte sa inceapa vacanta de vara a prichindeilor de gradinita, parintii care inca sunt in cautare de solutii pentru ca nu au bunici sau alte rude ori o bona cu care sa isi lase copiii, Primaria condusa de social-democratul Dan Tudorache le vine in ajutor.

Mai exact, in sedinta de luni a Consiliului Local al sectorului 1 s-a decis ca nu mai putin de opt gradinite, una dintre ele avand doua sedii, sa ramana deschise in perioada 2 iulie-31 august.

Initiativa – limitata la un numar de 650 de copilasi – poarta si un nume – „Gradinita de vacanta”. Si include urmatoarele unitati de invatamant prescolar:

  • Gradinita nr. 44 – strada Barlogeni nr. 24 (75 de locuri);
  • Gradinita nr. 46 – strada Marmurei nr. 13-15 (75 de locuri), Gradinita nr. 116 – strada Mendeleev nr. 27 (75de locuri),
  • Gradinita nr. 206 – strada Witting nr. 14 (100 de locuri),
  • Gradinita nr. 206 – strada Constantin Dobrogeanu Gherea nr. 156 (75 de locuri),
  • Gradinita nr. 248 – strada Arthur Virtejeanu nr. 15 (50 de locuri),
  • Gradinita nr.283 – strada Ficusului nr. 25 (50 de locuri),
  • Gradinita Steaua – strada Ion Inculet nr. 5-7 (50 de locuri)
  •  Gradinita nr.222 – strada Arad (100 de locuri).

Tot ce trebuie sa faca parintii este sa depuna o cerere de inscriere in acest program, pana pe 27 iunie, la unul din sediile gradinitelor listate mai sus.

„Primaria Sectorului 1 va finanta de la bugetul local contributia de hrana a fiecarui copil. Pe toata aceasta perioada, micutii vor lua parte la activitati specifice varstei lor si programei de gradinita. In timpul vacantei de vara prescolarii vor participa la activitati extra-curriculare si extrascolare diverse: muzica, pictura, teatru, cercuri de creatie, initiere in lucrul cu calculatorul, excursii tematice, tabere etc”, promit reprezentantii institutiei, intr-un comunicat remis redactiei.

author avatar
Cristina Stefan
495 afisari
Zenville

Ultimele știri

Leguma ideală cu ajutorul căreia se pot vopsi ouăle de Paște. „O sursă bună de pigmenți roșii și galbeni”/La ce să fiți atenți când...

Mai sunt doar câteva zile până când credincioșii ortodocși vor sărbători Sfintele Paști.Și cum, conform tradiției, în Joia Mare multe gospodine încep deja...

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...
proger