AcasăDezvaluiriAncheteOrlando, bagat in hartii de Misa!

Orlando, bagat in hartii de Misa!

Eugen Orlando Teodorovici a devenit instant cel mai simpatizat ministru pesedist dupa ce, imediat dupa instalarea sa in fruntea Ministerului Finantelor a dat asigurari ca nu va mai permite sub nicio forma ca ANAF-ul sa-i „ingroape” pe romani in hartii si sa le manance timpul cu birocratia de altadata. Mai mult chiar, ministrul Finantelor a insistat ca oricum toata aceasta „corespondenta” costa foarte mult si, drept urmare este vital sa se scape de dialogul „prin posta” cu contribuabilii romani.

Cum insa probabil a ramas timorat in fata televizoarelor dupa ce a lacrimat feciorelnic la o emisiune ca este un cap de familie din cale afara de stresat, Ionut Misa nu a mai urmarit declaratiile ministrului care l-a inscaunat, spre surprinderea multora, in functia de sef al ANAF. Asa ca, dupa o perioada de „cumintenie” s-a apucat din nou de ce stie el mai bine, de „fa –te ca lucrezi…” Asa ca milioane de romani stau zilele acestea cu sufletul la gura atunci cand gasesc lipite de usa instiintari de la ANAF sa se prezinte de urgenta la oficiile postale de care apartin. Si cum cu ANAF-ul se stie ca nu te joci, oamenii fac cozi interminabile de la primele ore la ghiseele de la posta, doar pentru a primi plicuri din care afla ca… sunt posesorii unui cod prin care pot accesa baza de date !

Spatiu privat virtual

„Draga contribuabil, Ministerul Finantelor Publice, prin ANAF urmareste dezvoltarea unui parteneriat intre administratia fiscala si contribuabili, prin acordarea unor servicii complete, moderne si accesibile” este deschiderea „mieroasa” a scrisoricii „de amor”. Prin care ANAF, dupa ce i-a pus pe drumuri pe „dragii contribuabili” ii informeaza astfel ca „acest document v-a fost transmis pentru a va oferi posibilitatea inregistrarii in Spatiul Privat Virtual, fara a va mai deplasa la sediile ANAF” !!! Pai bine, ma, glumetilor, v-ati gandit vreo clipa le ce-au simtit pensionari, oameni simpli sau patroni de firme cand s-au trezit acasa cu instiintari de urgenta de la ANAF, prin care ii puneti pe drumuri doar ca sa-i luati ”la misto” ca … nu-i mai puneti pe drumuri…?

author avatar
Catalin Tache
2.069 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger