AcasăNewsDoua cutremure, in doar cateva minute, in Romania

Doua cutremure, in doar cateva minute, in Romania

Pamantul s-a miscat in doua randuri, vineri dupa-amiaza, in zona Vrancea. Cutremurele au avut loc la doar doua minute unul de celalalt.

Potrivit infp.ro, primul seism s-a produs la ora 13 si 52 de minute, la o adancime de 144 de kilometri, in judetul Buzau, si a avut 3 grade pe Richter. Celalalt cutremur a fost inregistrat la 13 si 54 de minute, la o adancime de doar 23 de kilometri. A avut magnitudine 2 si s-a produs in judetul Vrancea.

O alta miscare telurica fusese inregistrata in cursul noptii trecute, in judetul Buzau. Seismul s-a produs la 41 de minute dupa ora 01 si a avut 3 grade pe scara Richter.

author avatar
Cristina Stefan
697 afisari
Zenville

Ultimele știri

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...

Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu

Ouăle sunt la mare căutare, înainte de Paştele 2024. În afară de faptul că sunt folosite ca ingerdiente pentru diferite feluri culinare, gospodinele le...
proger