AcasăDezvaluiriAncheteCarmen Dan, combinata de Hapau si Zisu!

Carmen Dan, combinata de Hapau si Zisu!

De la deja banalul statut de „blonda lui Dragnea”, Carmen Dan reusea nu doar sa ramana in picioare dupa razboiul pe viata si pe moarte purtat cu fostul premier Mihai Tudose, dar si sa treaca astfel la „next level” in ceea ce priveste cariera sa politica. Iar dupa ce a rezistat cu stoicism atacurilor in valuri si „incrucisate” ale liderilor sindicali pe de o parte si a capilor nenumaratelor „fratii” transpartinice din Ministerul de Interne pe de cealalta parte, Carmen Dan a trecut si la contraatac, reusind o lovitura naucitoare chiar si pentru initiatii sistemului. Pentru ca, indiferent de ce formatiuni politice s-au perindat la Putere pana acum, nimeni, dar absolut nimeni nu reusise sa smulga din „ghearele” lui Gabriel Oprea  „pusculita” Adminsitratiei Nationale a Rezervelor de Stat si Probleme Speciale (ANRSPS). Si cum la sefia celei mai ravnite institutii din Romania, singura abilitata sa cumpere la pretul pietii si sa revanda apoi la jumatate de pret, asta cand nu se merge pe „dauna totala” au fost doar oameni loiali de-ai lui Gabriel Oprea, cel care recurgea inclusiv la „rocade” intre Dan Corneliu Baranga si Catalin Stefanita Zisu ca sa-si securizeze astfel „pusculita de partid”.

Iata insa ca, profitand la maxim de procesul de „teleormanizare” excesiva a aparatului de stat, Carmen Dan reusea sa-l impuna la conducerea „Rezervelor Statului” pe consateanul sau, Sandu Dorin Voicu. Cel care, desi colonel de armata, venea astfel la comanda Administratiei Nationale a Rezervelor de Stat si Problemelor Speciale, structura aflata in directa subordine a ministrului de Interne, Carmen Dan. Iata insa ca „binomul” militar Marian Hapau – Catalin Stefanita Zisu, cel care a inlocuit de facto fosta axa DNA – SRI tocmai ce este pe cale sa-si recupereze „pusculita”, in urma unei complexe operatiuni de „combinare” a omului de incredere al ministrului de Interne si chiar a lui Carmen Dan personal. Astfel ca, in timp ce, dupa cum sustin sursele noastre, desi „baiat bun si inimos”, colonelul Voicu este deja „combinat” de seful informatiilor militare Hapau si „nemuritorul” Zisu, zilele trecute tocmai ce s-a declansat asaltul final pentru „imbrobodirea” lui Carmen Dan. Care, dupa „decaparea” lui Tudose si preluarea controlului in minister a devenit acum o „tinta in miscare” pentru adevaratii „baieti destepti” ai statului paralel, care nu precupetesc niciun efort pentru a descreti fruntea ministrului de Interne, dupa cum se poate lesne observa si din imaginile intrate in posesia noastra. Si unde pana si generalul Hapau, recunoscut drept „posacul” sistemului se ranjeste cu gura pana la urechi in prezenta „sefei”, careia Zisu si Voicu tocmai ii dau onorul militar…

Si-au luat „pusculita” inapoi..!

Greu de motivat cum de a si incaput colonelul Sandu Dorin Voicu pe mana comandantului Directiei Generale de Informatii a Armatei, generalul Marian Hapau si a principalulului sau colaborator, seful „fratiei intendentei”, atat de influentul Catalin Stefanita Zisu, dar cert este ca in cazul noului sef al Administratiei Nationale a Rezervelor de Stat si Problemelor Speciale, desi acesta se afla sub subordinea directa a ministrului de Interne, raspunde deja la dubla comanda. Asta cu toate ca, totusi, este consatean al lui Carmen Dan… Si de parca nu ar fi fost astfel de ajuns ca sunt la un pas sa-si ia „pusculita” inapoi, membrii „binomului” Hapau – Zisu tocmai ce sunt pe cale sa o „combine” si pe Carmen Dan, cei doi avand oricum nevoie ca de aer de un aliat strategic in sanul actualei coalitii de guvernare pentru a putea sa-si salveze astfel posturile de care ministrul pesedist Mihai Fifor nu a indraznit sa le respinga pana acum nici macar cu o floare. Rezistand insa, ce-i drept, cu stoicism, atunci cand Zisu a ajuns sa-l apostrofeze chiar in biroul sau de ministru al Apararii…

 

De mana cu Sassu…

Iar faptul ca Madalina Iancu este pe cai mari si in mandatul lui Carmen Dan, asa cum poate nu a fost nici macar cand era consiliera altor ministri de Interne precum liberalul Cristian David sau pesedistul Mircea Dusa este indicat si de faptul ca aceasta apare cu partenerul de viata Alexandru Sassu de mana la evenimente oficiale, dar politicianul a ajuns astfel sa fie adus in acelasi mod pana si la masa ministrului de Interne pe la balurile de la Palatul Snagov… Oricum, Carmen Dan poate verifica acum suspiciunea de „racolare” a colonelului Voicu de catre Directia Generala de Informatii a Armatei, ceea ce ar duce implicit la repozitionarea fata de actuala strategie de „toleranta absoluta” fata de jocurile facute de „binomul” Hapau – Zisu pe „Rezervele Statului, mai ales ca ordinul de la partid fata de capii statului paralel era exact invers, de „toleranta zero”…

author avatar
Catalin Tache
5.422 afisari

4 COMENTARII

  1. Pentru stabilirea adevarului si a normalitatii in RO vis a vis de nenorocirile si atrocitatile ce se petrec in tara dupa 1990 E DE STRICTA NECESITATE INFIINTAREA CURTII MARTIALE SI/SAU SESIZAREA Curtii Penale Internaționale (Tribunalului Penal Internațional) de la Haga .

  2. Alexandru Sassu si prietenul sau Dan Pescaru (nu Pescariu) mai au experiente reusite cum e cea a fotbalistului Aurel Munteanu, cu siguranta sustinator al lui Kalus Iohannis… si anume reteaua comerciala de peste 100 de magazine de la MINERVA Bucuresti!

    Ia vedeti cum se fac majorarile de capital si cu aceeasi bani se cumpara mai apoi Commixt Arad si Romana Alba Iulia. Baieti eficienti, destepti si orientati!

    Sa nu ii deranjati prea tare ca va poate costa viata! sau beneficiate de program de asistenta la suicide si control non-stop 24 de ore din 24!

    Spor la treaba!

  3. Rezerva de Stat l-a privatizat pe Iosif Armas si pe multi altii! vedeti cam ce s-a derulat prin Comcereal-uri… CerealCom-uri! Cat de util si functional e un bob de grau! pentru unii!

  4. Programul de suicid va este asigurat cu prioritate de MAI in colaborare cu toate serviciile secrete de stat si cele private!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger