AcasăNewsUPDATE. Accident pe Centura Capitalei: un sofer a murit

UPDATE. Accident pe Centura Capitalei: un sofer a murit

A fost aglomeratie, luni dimineata, pe Soseaua de Centura a Capitalei, dupa producerea unui accident.

UPDATE: Din pacate, soferul a murit, din cate s-a confirmat dinspre Centrul Infotrafic.

Mai mult, aceeasi sursa anunta ca a fost reluata circulatia rutiera in zona in care s-a produs accidentul, cu mentiunea ca „in continuare valorile de trafic se mentin ridicate”.

O masina si un camion s-au ciocnit, pe raza localitatii ilfovene Popesti-Leordeni. In urma impactului, soferul autoturismului a fost ranit, avand nevoie de ingrijiri medicale.

Dupa verificarile facute in cazul de fata, s-a stabilit ca „soferul autoturismului a efectuat o depasire neregulamentara si a patruns pe contrasens, unde a intrat in coliziune frontala cu autocamionul care circula regulamentar”, din cate au anuntat reprezentantii centrului Infotrafic.

Ca urmare a producerii accidentului – undeva in zona kilometrului 23 al Soselei de Centura – circulatia in zona a fost afectata.

author avatar
Cristina Stefan
194 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger