AcasăNewsGelu Diaconu, cu explicatii la DNA

Gelu Diaconu, cu explicatii la DNA

Gelu Diaconu

Luni dimineata, fostul sef al Fiscului a ajuns in fata procurorilor anticoruptie.

Gelu Diaconu

UPDATE: La DNA a venit, luni, si o avocata din dosarul Tel Drum.

Desi pana sa iasa de la DNA s-a vehiculat ca ar fi fost chemat pentru a fi audiat in dosarul Tel Drum, ca martor, fostul sef al ANAF nu a confirmat aceasta varianta. „Verificati-va sursele, eu nu stiu nimic. Stiu exact ceea ce stiti si dvs, sunt informatii publice, nimic special”, a sunat raspunsul dat de Diaconu unei intrebari a reporterilor.

Pana sa ajunga in sediul DNA, Gelu Diaconu nu a facut declaratii in fata presei. Ramane de vazut in ce caz sunt asteptate lamuriri din partea celui care a condus Agentia Nationala de Administrare Fiscala, in perioada 2012-1016.

160 afisari

1 COMENTARIU

  1. Poate dl GELU ne spune de ce asa tarziu, si nu cand era in functia de sef al ANAF , nu l-a reclamat pe REPETENTUL NATIUNII DREAK-NEA LA AUTORITATILE COMPETENTE ALE STATULUI, daca a facut-o atunci sa ne spuna si la cine a facut reclamatia. Ro ESTE STAT COCOTIER.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Lista celor 9 candidați care intră în cursa electorală pentru Primăria Capitalei

Nouă candidați intră în cursa electorală din 9 iunie, pentru fotoliul de primar general al Capitalei.Printre ei, social-democrata Gabriela Firea, fosta șefă de...

Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”

Dat fiind faptul că Paștele se apropie tot mai mult, nu sunt deloc puțini cei care au început deja să facă pregătiri pentru masa...
proger