AcasăNewsVremea schimba foaia, pe final de saptamana

Vremea schimba foaia, pe final de saptamana

Temperaturile primavaratice din ultimele zile vor fi date curand uitarii, daca este sa ne uitam pe ceea ce au transmis, vineri, meteorologii. Sfarsitul saptamanii aduce ploi, vant, dar si ninsori – in zona montana.

Este vorba despre o informare meteo, valabila in prima faza in intervalul 02 februarie, ora 22 – 03 februarie, ora 20. Concret, specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie spun ca incepand cu noaptea de vineri spre sambata, dar si in prima zi din week-end sunt asteptate ploi, care vor ajunge sa isi faca aparitia in majoritatea zonelor tarii. Astfel de precipitatii se vor semnala si la munte, cu precizarea ca, „la altitudini de sub 1800 m, vor predomina ploile si, in special in masivele vestice si nordice, se vor inregistra prin cumulare cantitati de apa de 25…30 l/mp. Izolat vor fi conditii de polei”.

Totodata, meteorologii spun ca si vantul isi va face simtita din plin prezenta, atat in Banat, Crisana, Maramures si Transilvania si pe arii mai restrânse in restul tarii, cat si la munte, unde, indeosebi pe creste poate sufla si cu peste 100 km-h.

Un alt mesaj de la meteorologi vizeaza intervalul 03 februarie, ora 20 – 04 februarie, ora 20. Specialistii ANM au anuntat ca incepand de sambata seara la munte va ninge si va continua sa sufle vantul. Intensificari se vor semnala, temporar, si in restul regiunilor, indeosebi in sud si est, spun meteorologii. In schimb, „in nord, nord-vest si centru precipitatiile, in general slabe, vor fi si sub forma de lapovita sau ninsoare. Local se va forma ghetus sau polei”.

foto: ANM

373 afisari

1 COMENTARIU

  1. VREME 17 IISUS HRISTOS 17; VREME 5 IISUS 5, MARIA 5; Vremea 12 HRISTOS 12; VREMEA 20. 20 iulie. Minunea chemării mele la Ceruri în Carul cu cai de foc; VRE.M.EA. VRE-Verde, M-Mîna, EA-Elia. Mîna verde a lui Elia. Acestea sînt numerele literelor și laturilor numelor divine împreună cu definiția, prin care e creată vremea pe planeta Pămînt și pe celelalte planete din Cosmosul infinit.
    Vița ploii = Creierul meu din Foc nematerialnic privat de somn.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger