AcasăNewsA murit senatorul Verestoy Attila

A murit senatorul Verestoy Attila

Cunoscutul politician Verestoy Attila a pierit. Vestea trista a ajuns la urechile opiniei publice miercuri la pranz.

 

UPDATE: Reprezentantii UDMR au transmis, prin intermediul unei cunoscute retele de socializare, un mesaj prin intermediul caruia isi manifesta regretul fata de plecarea dintre cei vii a omului politic Atila Verestoy. „Cu profunda durere in suflet si regret anuntam trecerea in nefiinta, la numai 63 de ani, a colegului nostru, senatorul Attila Verestóy, presedintele Organizatiei Odorheiu Secuiesc. Attila si-a dedicat viata si intreaga activitate comunitatii maghiare. Odihneste-te in pace, Attila!”, suna postarea de pe pagina oficiala de Facebook a Uniunii, distribuita si de liderul Kelemen Hunor.

–––

Parlamentarul si, totodata omul de afaceri, a parasit aceasta lume la varsta de 63 de ani.

Attila a fost prezent in Parlamentul Romaniei incepand cu iunie 1990, avand mai multe mandate de parlamentar din partea Uniunii Democrate a Maghiarilor din Romania. Mai exact, in decembrie 2016, omul politic isi incepea al optulea mandat de parlamentar.

author avatar
Cristina Stefan
671 afisari

1 COMENTARIU

  1. A mierlit ,,Drujba Lui Dumnezeu”..! care prin defrisari ilegale strinsese o avere de 55 milioane de euro..! Fara sa fie deranjat de nici o autoritate a statului roman!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Lista celor 9 candidați care intră în cursa electorală pentru Primăria Capitalei

Nouă candidați intră în cursa electorală din 9 iunie, pentru fotoliul de primar general al Capitalei.Printre ei, social-democrata Gabriela Firea, fosta șefă de...

Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”

Dat fiind faptul că Paștele se apropie tot mai mult, nu sunt deloc puțini cei care au început deja să facă pregătiri pentru masa...
proger