AcasăNewsTrei cutremure, sambata, in judetul Buzau!

Trei cutremure, sambata, in judetul Buzau!

UPDATE: Un al treilea cutremur s-a produs, sambata, la ora 14, tot in judetul Buzau.

Specialistii au anuntat ca seismul a avut 3.1 grade pe Richter si ca a avut loc la 140 de kilometri adancime.

Pamantul s-a miscat in doua randuri, in aceasta dimineata de sambata, in judetul Buzau.

In ambele cazuri, a fost vorba despre miscari telurice de intensitate mica. Primul dintre ele a avut loc la 3 si 38 de minute, a avut 3.1 grade pe scara Richter si s-a produs la o adancime de circa 128 de kilometri, din cte au anuntat specialistii de la Institutul de Fizica a Pamantului.

La mai putin de doua ceasuri de acest prim seism, in acelasi judet a fost inregistrat un al doilea cutremur, de aceasta data de doar 2.3 grade pe Ruchter. Conform infp.ro, a fost vorba despre o miscare telurica produsa la 139.8 kilometri adancime.

Cel mai puternic seism inregistrat in tara de la inceputul acestei luni ramane cel din dimineata zilei de duminica, 8 octombrie, despre care specialistii au transmis ca a avut 4,2 grade pe scara Richter.

author avatar
Cristina Stefan
98 afisari

1 COMENTARIU

  1. 14-10-2017. 17+1+4=22 DUMNEZEU; 17-1-4=12 IISUS HRISTOS; 14 MARIA; 20-1+7-1-4=21 ILIE TIȘBITUL numerele literelor și laturilor numelor divine. Acesta este calculul matematic ceresc care a indicat proveniența cutremurelor în județul Buzau.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Lista celor 9 candidați care intră în cursa electorală pentru Primăria Capitalei

Nouă candidați intră în cursa electorală din 9 iunie, pentru fotoliul de primar general al Capitalei.Printre ei, social-democrata Gabriela Firea, fosta șefă de...

Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”

Dat fiind faptul că Paștele se apropie tot mai mult, nu sunt deloc puțini cei care au început deja să facă pregătiri pentru masa...
proger